Elifberk Esra2580 Bende 36 haftalık olacağım 2 gün sonra bacak aralarım çok ağrıyor neden olabilir yürürken felan
Esra2580 Elifberk benimde bacak aralarim genital bolgemin tam ara tarafları sağa sola dönerken ve yürürken çok ağrıyordu sebebi buymuş heralde açilmam başlamış
shryldrm cgelmas rica ederim ne demek her zaman yardımcı olmaya çalışırım cümlemizden razı olsun rabbim İnşAllah ☺️🤲
Morvy Elifberk bende tam tersi sezeryandan korkuyorum daha dogrusu sezeryan sonrasindan cok korkuyorum 😞
Elifberk Morvy sezeryan sonrasında hiç korkmuyorum ya neden bilmiyorum çok gördüm sezeryan olan hepsi iyilerdi
Morvy Elifberk ya biliyorum aslında herkesin bünyesi farklı ama kuzenim zorunlu sezaryen oldu ağrıdan ağlıyordu çocuğuma bakamıyorum diyordu ve dikişleri yüzünden lohusa dönemide çok ağır geçti çevremde başka sezaryen olanda yok herkes böyle geçiriyor heralde diyorum😞
Nalsaevirsa _NY3- dogum anlarini acisi ile tatlisi ile unutmaya baslamak o kadar üzüyor ki,, bence de hiç korkmasin hiç kimse, ben eve geldim ve dogumumun ertesi gününde insaallah 2. Olursa o da normal olur diye dua etmeye basladim icten içe. 😁
Hicran27 _NY3- va keşke ben de cesaret olsa öyle ilk gebeliğim 32 haftalık oldum korku heyecan basıyor artık
Elifberk Morvy yok yok korkmayın bence daha yeni teyzemin kızı sezeryan oldu 1.haftada çok iyiydi maşallah hiç ağrım sızım olmadı dedi
Taze-Anne28 shryldrm benim şuan katıldığım etlikteki hastanenin eğitimi 2 hafta her gün sürüyor 😊 ama dediğiniz eğitimi de biliyorum ona da yazıldım dün başladı.
2numarasusam Elf-Brcntrk suan neler yaşayacağımı bildiğim için korkmuyorum bende ilkinde korkardım cok korkardım. Korkulacak birsey gercekten yokmuş. Bilinçli olmak herkesin dogum hikayesini dinlemek gerekiyor diye düşünüyorum çünkü hepsinin ayni olmadığını bilmek rahatlatacak. Fazla sancı çektim çok hemde ama sancı çekilirken düşünülen korku değil. O yüzden herkes rahatlasın isterim. 🥰
Zynp16askn Elifberk seni çok iyi anlıyorum. Ama Dr lar ve ebeler çok bilinçli. Bende korkuyordum. Hatta sezaryen istediğimi söyledim Dr uma. Gün verdi verdiği günde sancım tuttu apar topar gece yarısı gittik. Ebelerin içtenliği Dr umun özverisi derken birde baktım normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım. Geçen. Hafta detaylıda başka bir Dr a gittim ve benim gibi heyecanlı birinin normal doğum yapmama çok şaşırdı. Eminim herhangi bir durumda Dr un hemen müdehale eder. Önce senin kendine ve Dr una inanman lazım