Macakizi DemirleHayat o konuda pek bir fikrim yok ama sanırım kullanılmıyordur. İkisi de farklı amaçlar için kullanılıyor çünkü. Misal gümüş kapak kullananlar için kreme bile gerek yok diyorlar. Kalkanı kullanırken lansinoh krem kullanılabilir, ayrıca delikli falan oluyor ya kalkan o yüzden pedle kullanılmaz bence. Emzirdikten sonra ped koyulur kıyafetleri ıslatmaması için. Sonra krem sürülüp kalkan kullanılır diye düşünüyorum ama bu tamamen benim düşüncem yani bir yerde edindiğim bir bilgi değil o yüzden emin olamamakla birlikte yalnızca fikrimi paylaştım 🧡
DemirleHayat Kbrnr_krkmz o zaman birkaç paket alıp kenara koymakta fayda var 🥰 teşekkürler inşallah bol bol ihtiyaç duyarız 🙏🏻
DemirleHayat Dryalp aynen öyle inşallah bebekle ilgili şeyleri baya azalttım kendi lohusa takımı, depend, emzirme sutyeni, atleti vs gibi şeylere yöneteceğim simdi bir anda birikmesin ödemesi🤭
Gizemceylan DemirleHayat göğüs pedi aldım kremle beraber kalkan henüz almadım eğer ihtiyacım olursa doğum sonrası alırım hemen dedim. Kiraz çekirdekli reflü yatağı aldım e bebekten temizleme pamuğu evde kullanmak için en mantıklısı diye düşünüyorum ilk aylarda ıslak mendili dışarda kullanırım diye aldım ama evde temizleme pamuğu kullanıcam 🌸
DemirleHayat Gizemceylan ben de göğüs pedi ve temizleme pamugu siparişi verdim. İndirimi olunca da göğüs kremini alacağım. Gogus kalkanını ve kiraz çekirdekli kemeri bekleme kararı aldım ben de. 😊 reflu yatagi yeğenimin var ondan almadım. İhtiyaca göre hareket ederim artık. 🙈 teşekkürler yorumlar için