Selma23 Kızlar nasip olursa sabah hastaneye gidiyorum sezeryan için garip duygular içerisindeyim 37 haftalıgım bebekteki gelişim geriliği suyumun azlıgı rahimdeki şekil bozukluğundan dolayı sezeryan oluyorum korku heyecan endişe ne olcagını bilememe duygusu her şey çok karışık rabbim hepimizin yardımcısı olsun bana da dua ederseniz çok sevinirim inşallah hepimizde saglıkla yavrularımıza kavuşuruz amin sevgiler.
oykuduru21 Selma23 sağlıkla kavuşursunuz inşallah yavrunuza🙏🏼 Göz açıp kapayıncaya kadar geçmesi dileğiyle 😊
eda2242 Selma23 ay çok heycanlı yat uyu dinleen yarın bebişin için dinamik ol ki bol bol ilgilenebil 🧿🙏🏼 İnşallah sağlıkla gelir şimdiden allah analı babalı büyütsün. Kendinize gelince toparlanınca tecrübelerinizi hikayenizi yazın okuyalım 🙏🏼☺️
Y-123 Selma23 cnm hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın inşlh bebegine kavuşacagın anı düşün içini ferah tut dua ederek amaliyata geç dua dilinden düşmesin bildigin süreleri oku inan çok iyi geliyor bende ilk sezaryane girecem neyle karşılaşacam bilmiyorum hatta tansiyonum yükseldi ama sürekli dua ettim süre okudum inan okadar rahat geçtiki anlatamam ne ara bitti zaman nasıl geçti hissetmedim sende inşlh bebegini kavuştuktan sonra güzel haberini verirsin bize şimdiden geçmiş olsun hayırlı olsun cnm sana tavsiye sitres yapma
Sedamelodi Allah hep sizinle olsun 🙏Allah yardım eder, telaşlanmayın, yarın yepyeni hayatınıza başlayacaksınız ne güzel ;)
Selma23 Sedamelodi evet bu açıdan düşününce insanın içi kıpır kıpır oluyor 7 yıl sonunda gebe kaldım o kadar hasretim ki bir yandan da kendini çok kaptırma sakin ol diyorum bakalım hayrlısı çok teşekkür ederim 💓
Selma23 eda2242 inşallah inşallah çok istiyorum zaten hikayemi yazmak devlet hastanesin de dogumum olucak nasipse insan daha da tedirgin oluyor devlet diyince o yüzden bende merakla bekliyorum neler olacak 😍
Selma23 Y-123 inşallah çok teşekkür ederim burda okudum ya hikayeleri aşama aşama kafamda merak konusu şimdi yok nasıl gircem ameliyathaneye nasıl çıkıcam bebegim yanımda olcak mı ilk yürüyüş sonta meselesi karnına bastırma olayı Bunlar kafama takılmıyor desem yalan olur ama dediginiz gibi rabbime güvenip tevekkül etmek en iyisi çok teşekkür ederim 💓
Y-123 Selma23 aynen cnm rabbime güven ona tevekkül et yarın güzel haberi bekliyoruz inşlh dua edecem sana sende bizler için dua et cnm hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alalım bebişlerimizi inşlh🤲🏻
Zeynepelf Selma23 canım ben sezeryan yapmış biri olarak buradaki bütün olumsuz şeyleri kafandan sil. O saydığın şeylerin hiç birini hissetmedim bile ben. Ameliyathaneye girdik 5 dakika sonra cocuk kucağımdaydı sonra benide hemen çıkarttılar hiç bir şey anlamadım. Normal doğumu cok istiyordum ama sezeryandann çıkınca ve hiç bir şey anlamayınca dedim bu neymiş cok basit bir doğum oldu gerçekten. Sende olumsuzları bırak coook nazlı biri değilsen eğer gerçekten her şey cok güzel geçicek h bir şey anlamıcaksın
Selma23 Y-123 inşallah amin rabbim evlat hasreti ile yanıp tutuşan herkese hayrlı evlatlar versin inşallah hamile olanların da saglıkla hayrlı bir şekilde yavrularına kavuşmayı nasip etsin inşallah
Selma23 Zeynepelf inşallah çok teşekkür ederim yok hayır öyle çok nazlı biri degilim çok şükür her zaman güçlü durmaya çalışırım yanımdakiler üzülmesin diye çok sagolun içimi rahatlattınız 💓