Zynp63 ilk gebeligimde de hersey normaldi asırı güzel bir hamilelik gecirdim taki doguma kadar sancım kendi basladı hersey cok güzeldi fakat suyum geldi ve doktor hemen hastaneye gitmemi istedi bende tevrübesizdim gittim gittigimde 4 cm acıklık vardı hastaneye gittigimde hiç birsey yiyip içememem gerektigini söylediler öglen 5 te gitmiştim hastaneye 12 ye kadar da doguracagımı söylediler fakat işler öyle olmadı bende tabi dogum hızlı ilerlesin diye squatlar yüriyüş hersey yapıyorum hastanede ama ilerleme cok yavas oldu saat 12 oldu benim avılmam daha 5 6 olmuştu sonra benntabi yorulmaya baslamıstım artık ne yemek ne su içmiyordum neyse bebegime kavusma hayaliyle devam ettim tani 6 cm den sonra sancıları karsılmak daha da zorlasmıstı daha sonra saat sabah 8 i gösteriyordu ama ben bitik sezaryen diye bagıyırum aclık ve susuzluktan artık nefes alamıyordum oksijen taktılar mecbur yani normal doguracak hastaya neden su vermessin ki 😑😑😑😏 o zaman acıklıgım 8-9 cm olmuştu fakat ben bitmiştimmm pes etmiştim artık doktorun daha 2 saate anca demesini üstüne duyunca tamamen bitmişti benim için beni teselli etme güç verme falan yok zaten oda beni sezaryene almayı kabul etti ve sezaryen oldum 🥺 cok az kalmış o doyumsuz serüvenim yarım kalmış oldu ben sezaryen sonrası da enfeksiyon kaptım ve iyilesemedim direnlefalan takıldı antibiyotikler içtim iyilesrmedim 50 gün sonunda anca iyilesebildim bebegimde bu sürecte beni ememedi mama ile beslendi unutmayın dogumunuz için herseyi yapın gersi taktir ilahi allah iyi insanlarla karsılastırsın hepimizi🥰🥰🥰