Nslhnkr Tugce38 gecen hafta gittim 30 haftalıkken. Basladı nst bir sorun yok dedi şükür.zaten 2 haftada 1 gidiyoruz 32 de bakalım ne dcek. Hayırlı habrler duyalım yeter
Tugce38 Mavimpembem özele gidiyorum ama doktorum para için cagrmaz çünkü benden test fln istedi zaman bile saglık ocagındsn yaptır sonucu instadan yolla der hep ama benim 1 kürtaj 2 kimyasal gebelik oldu saglıklı gecen tek gebeliğim bu muhtamelen ondan
Tugce38 zmrtcskn doğum kilosu söylemedi. Şuan 1.500 kg miş gelişimi günü gününe dedi tahmini doğum tarihi için de ya 8/12 mayıs dedi
Tugce38 Attent ben cuma gece acile gittm bebek haraketsiz die o zaman bagladılar. Bebegi bulamadılar 😂
Mjde Tugce38 bendeşuan 31 haftalığım geçen hafta gittim 1 ay sonra gel dedi Dr bide benim de bebeğim 1500 gr geldi ama çevremdeki herkes az diyo biraz üzülüyorum inşallah birdahaki kontrolde düzelir
Tugce38 Mjde doktorum bana kilosu tam dedi olması gereken gibi dedi sen cevreye bakma canım çünkü onlar hep konusuyo bebek daha son ay kilo alırms o da 3 3.500 normal diolad