Buketkucuk prensimgeliyor 30+1 haftalığız iki gün önce birden yandı midem 15-20 dakika falan sürdü bana iyi geldiği için muz yedim geçti şükür. Çok sık olmuyor ama arada gelebiliyor🙏🏼
Carpe-diem prensimgeliyor prensimgeliyor maden suyu içmeyi dene beni rahatlatıyor idu biraz. Yemekten sonrada uzanma dik durmaya çalış.. Su içince daha çok kaynıyordu midem benim
Mom084 prensimgeliyor miden için gaviscon double action şurup 3×1 Canım Dr un msjı bu şekilde ancak ben mide agrıdıkca yandıkxa yani sadece gerekliyse kullanılması taraftarıyım ❣️
Girlsmomm defneveannesi1 bende 25 haftalık oldum ara ara bendede başladı bütün baharatlı şeyleri bıraktım acı yerdim şimdi sarımsak soğan baharatlı şeylere son verdim bi tane de maden suyu içiyorum iyi geliyor idare ediyorum şimdilik
Damlot Gaviscon içiyorum ben. Midem yandığında iyi nötralize ediyor hemen. Zaten hamilelere verilen bir mide ilacı. 32.haftamdayım artık iyice mide yanmalarım çoğaldı o yüzden bana iyi geldi👍🏻
Dlkelc09 prensimgeliyor 30 a kdr devam eder 30la 34 arası tavan yapar sonra rahatlıyor 35le beraber benm öyle oldu 2 kilo verdim hatta akşam 5ten sonra hiç bir şey yiyemedim. Gün içinde her şeyi çıkarıyordum. Gece sola yatmaya dikkat edin yemek borusu çok rahatlıyor.
Lalihhhh Dlkelc09 ya ben çok istahliyim özellikle hamilelik iyice açtı midem de yansa şükür yememi etkilemiyor sevinsem mi yoksa çok kilo alıyorum diye üzülsem mi bilememdim🤔
momsboys prensimgeliyor rennie duo şurup ve sade soda soguk süt. Tursu yaglı salcalı baharatlı sogan ve sarımsak yemek mahvediyor
Lalihhhh prensimgeliyor hiç sormayın 10 gündür bende de aynı dert var 25. Haftalarin sonu gibi başladı