defneveannesi1 prensimgeliyor prensimgeliyor valla canim 25 haftayim ara sıra belki ağır biseyler tüketigimde benim oluyor daha çok geceleri 💁♀️
Buketkucuk prensimgeliyor 30+1 haftalığız iki gün önce birden yandı midem 15-20 dakika falan sürdü bana iyi geldiği için muz yedim geçti şükür. Çok sık olmuyor ama arada gelebiliyor🙏🏼
yasemin333 yasemin333 32 haftalığım henüz yaşamadım da hangi haftalarda başlıyor diye merak etmiştim.Yanma için süt içenler vardı burda öyle okumuştum.Yağlı ve ağır şeyler yememek lazımmış
yasemin333 defneveannesi1 ayy oluyor ya olmaz mıı🥺 bazen çok darlanıyorum yatamıyorum oturamıyorum sıkışıyorum böyle bi tuhaf oluyorum anlatamıyorum da😁Kaburgalarım batıyor bebek içime sığmıyor gibi hissediyorum bazen
defneveannesi1 prensimgeliyor ben 25 haftaligim ilk 3 ay kanAmam oldugu için gerek evde gerek hastsne de yattım o ara çok mide bulantısı kusma yaşadım simdi cok sukur bir sıkıntım yok mide yanmam için de doktorum rennie diye bir ilaç yazdi bana
defneveannesi1 yasemin333 ben şimdiden yatamıyorum boyle bi nefes darlığı tek başıma 1 kuzu yemiş gibiyim çokta büyümedi karnim yani ama bilemedim hiç bi şekilde uyuyamıyorum sadece sabaha karşı ve ışıksız ortamda artik asla duramıyorum
Girlsmomm defneveannesi1 bende 25 haftalık oldum ara ara bendede başladı bütün baharatlı şeyleri bıraktım acı yerdim şimdi sarımsak soğan baharatlı şeylere son verdim bi tane de maden suyu içiyorum iyi geliyor idare ediyorum şimdilik
yasemin333 defneveannesi1 hamilelikte uyku problemim hiç olmadı çok şükür hala uykuya çok düşkünüm sabahları oğluşum acıkıp uyandırmasa 1-2 ye kadar uyurum.Eskiden uyuyordum da uzun süredir benden beslendiği için kalkıp kahvaltı ediyorum mecbur.
prensimgeliyor @defneveannesi1 çok geçmiş olsun 💐 bende Perşembe gidicem sorayım rennie rahatlatır belki
defneveannesi1 prensimgeliyor tesekkur ederim canim umarım rahatlayabilecegin bir ilac verir hayirlisiyla dogurursun insallah 😘
defneveannesi1 yasemin333 hamileligimden beri asla uyku sıkıntısı çekmedim o kadar zorlu dönenlerim oldu sabah aksam yatıyordum ta ki su 1 hafta öncesine kadar su an gece gözümü bile kıramıyorum anlamadim 😁