leskuyenime Kızlar kalkan yasaklar kapsamında idari izinlerle ilgili bir değişme var mı, 24. Haftadan itibaren olan idari izinlerimiz devam ediyor mu?
_Nurr- leskuyenime şu an bu konuyla ilgili bi açıklama yok 24 de ayrılınacak genelgeye bakcaz resmî gazetede ona göre belli olur bundan sonrası
Sevgili_bebegim leskuyenime Yok diye anladım,yarın kurumlara yazı gider zaten. Ama bugün açıklanan kararlarda yer almadı sadece esnek çalışma sona erdi diye anladım ben
emoser bende perşembe ayrılcam sadece esnek çalışma kalktı diye anladık ama 😒inşallah kalkmaz çok korkuyorum
El-is emoser ne zaman nereden bunu öğrenebiliriz bende haftaya perşembe ayrılacaktım onu bekliyordum heyecanla 😞
Frd Mandalina91 kamuda çalışanlar için diye biliyorum tüm türkitede 24. Haftadan 32. Haftaya kadar idari izinli hamileler
zynn Mandalina91 hiç özelde olur mu lütfen yani. Çünkü kamuda çalışanlar hamile özelde çalışanlar değil. Büyük saçmalık
Frd Bende aslında kamudayım ama zaten idari izinli değildim mesai saatleri eskiye donmesi bitirdi beni üç haftam var 24. Haftaya inşallh kalkmaz ya. Ona gore yıllık izinlerimi yazayım dedim 24 e kadar. Ama 24 kalkarsa biterim offf yaaa😢😢😢😢😢
Aycanmbenim Frd hiç stres yapma Cumhurbaşkanı çıkıp konuşma yaptıktan 2 gün sonra yok ekleme yaptık hamileler de işe başlasın demezler. Çünkü bizleri aşılayamadıkları için korunmamız yok. İçini ferah tut
emoser eşim idareci ben de öğretmenim şimdi onların grupta hamilelerin iZninde değşklik yok denmiş inşallah sıkntınolmaz
MrsBulut Son yayınlanan genelgede kronik rahatsızlıkları olanlar ile 60 yaş üzeri olanların idari izinli olduğu ile ilgili açıklama yapılmış ama hamileler ile ilgili hiç birşey yazmıyor umarım iznimiz kesilmez