Merhaba bugün bende detaylı ultrasona gittim 2li testim temizdi ama detaylı usgde risk gözüktü bağırsaklarında parlaklık varmış burnu küçükmüş bilmem neymiş odadan çıktığımda yere yığılmama ramak kalmıştı sonra çıktık ordan internetten araştırdık burun kemiği olduğumuz haftanın bı önceki haftasıyla bile uyumlu bağırsaktaki parlaklıkta geçici birşeyde olabilirmiş kalicida doktor baya direterek karnından su alalım falan diye 10kere kesin söyledi eve geldim halâ o ses kulağımda çınladı tamam herşey Allah’tan geliyo şükür etmeliyim kabullenmeliyim derken başka bı doktor aradım görüştüm burun kemiği hakkında olumlu şeyler söyledi bağırsak parlaklığıda bakılan makineden dolayı olabilir veya enfeksiyondan kaynaklı da olabilir dedi zaten bende hep enfeksiyon olduğu için bebekte de olabilirmiş doktorların üslupları ve kesin sonuç olmamasına rağmen kesin gibi konuşmaları biz gebeleri daha ne kadar üzecek bilmiyorum kendi eşlerine kardeşlerine aynı konuyu söylemek için tereddüt etmeyeceklerimi acaba çok merak ediyorum herşeyin hayırlısı keşke deseler ki şuan bu şekilde gozukuyo ama belki ben yanlış goruyorumdur belki ilerleyen zamanlarda düzelir falan deseler bu şekilde olmasa inanın benim aklımda çok karışık Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin