Minnak-kiz66 Ikili ve uclu taramamiz riskli cikti aminosentez dediler onunda dusuk tehlikesi ve sakat kalma ihtimali varmis o yuzden yaptirmak istemiyorum.Nift testi dediler onu da yapan bir yer ya da ucretleri hakkinda bilginiz var mi ? Perisan haldeyim..
Susam1 Minnak-kiz66 amniyosentez yaptıran çok kişi var burda sana yardımcı olurlar canım Allahın dediği olur kendşni üzme bakalım belki bir sey yoktur üstte kalsın diye yazıyorum
selinyslgz09_ Minnak-kiz66 Perisan olma benim de riskli çıkmıştı testim amniyosentez istemedim diğer testi yaptırdık araştırma hastanesinde 400 tl ye yaptırdım 10 günde geldi sonuçlar ve hiçbir sıkıntı çıkmadı genelde her hamilenin riskli çıkıyor bu testi içinizi ferah tutun
Mmoommlife Minnak-kiz66 Minnak-kiz66 Öncelikle geçmiş olsun bugün bende nifty testi için kan verdim ikili testim sıkıntılı çıktı. Nift testini de 3.400tl ye yaptırdık. Sağlıkla elimize alalım yavrularımızı inşaAllah🤲🏻
mombursamom Minnak-kiz66 “İzmir Genetik” firmasinda yaptrdim . Burda cok okudum ve genelde turkiye ankara da yaptiriyormus genetik firmalari o testleri. Bu firma amerika da yaptiriyor. Oneririm. 2 haftada geldi sonucum .
Minat9496 Canım sıkma canını gelene geçene riskli diyorlar ikili test veya üçlüde bizim akrabaya da aynı senin gibi dediler perişan oldu boşuna bizi ehvama sokuyorlarr yaptır testleri herşeyi tedbirini al ama kendini strese sokup üzme bebeğinde etkilenir hepimize ayrı diyorlar bu testte geçen benimde canımı sıktılar ama şu am içim ferah biz anneyiz aksi durumları hissederiz de sen içini rahat tut risk olsa bile tedavi gerekirse yapılır . Allahın izniyle hiç bir şey çıkmaz inşallahhh…
Kocaesr Minnak-kiz66 benim yeğenime %90dan yüksek ihtimalle down sendromlu dediler ablamlar aldırmadı tabi ki ve ne olursa olsun aldirmayacaklari için diğer testleri yapmadılar çok sağlıklı doğru yeğenim ve şu an 6 yaşında.bu testler tam olarak doğruluğu yansıtmıyor riskli diyip hiç hasta olmayan binlerce bebek vardır araştırırsanız anlarsınız zaten canınızı sıkmayın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏
Alperefet Minnak-kiz66 ben de yaptırdım ama uzun zaman oldu güncel fiyatını bilmiyorum intergen firmasında yaptırdım, sonuç Sağlıklı geldi inşallah öyledir, henüz doğurmadım 35. Haftadayım, inşallah bir sıkıntı yoktur bebeğinizde sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏼
Kubrasngl Minnak-kiz66 arkadaşım ikili test haftasını kaçırmıştı üçlü yaptırdı riskli dediler amniyosentez yaptırdı sonucu geç geldi 5 aylıktı o zaman. Onunda sonucu kötü çıktı alalım bu bebeği dediler ama o aldırmadı ve bebeğini doğurdu sapasağlam hiç bir şeyi yok çok şükür şuan 2 yaşında. Allahın dediği olur hiç boşuna canını sıkma. Allah yardımcın olsun bebeğine sağ salim kavuşursun inşallah 🌸
Mmoommlife Minnak-kiz66 Güvenilirliği yüksek tanı testi oldugu ıcın biz eşimle yaptırmayı tercih ettik . Nasıl bir süreç bizi bekliyor bilmek istedik . İmkanınız varsa yaptırın derim . Sağlıkla gelsin yavrularımız 🤲🏻
[silindi] Minnak-kiz66 bilgim çok ama bi tanıdığıma bebek hastalıklı dediler başka doktora gitti oda dedi başka gitti o yok dedi en son araştırmaya gitti iyi dediler 7 yaşında turp gibi maşallah çocuk şu an iyice araştır tek doktorla yetinme
Minnak-kiz66 [silindi] aynen herkes oyle dedi yozgat sehir hastanesi kadin dogum bakti perinatoloji bakti ozel muayene gosterdik o bakti bir de simdi kayseri acibadem de karar kildim bakalim rabbim hayirlisini versin insallah
Goknur1410 Minnak-kiz66 banada riskli dediler ikili tarama testi yaptırmadım ıkizlerde duzgun sonuç vermiyor die 3lu tarama testi yaptirdim ıkizlerde net sonuç alınmaz dedi istersen karnından sivi gibi bisey alalım sonuca bakalim dedi yok dedim istemiyorum sağlık ocagina dedim böyle böyle diye ıyiki yaptırmadın dedi sakin öyle bi hata yapma dedi bi tanıdığım çocuğuna ayağı yok dewn sendromlu dediler yok şöyle böyle alalım çocuğu dediler çocuk bi doğdu sapa sağlam aldırmam ben diye direndi kadın Allahdan gelen razimizdir kendini üzüp strese sokma rabbim sana onu sana uygun görmüşse vardır bi bildiği
Ozlem23 Minnak-kiz66 bende nifty yaptırmıştım 2500 tü doktor temiz çıktı dedi ama oda oran veriyo sadece beni pek rahatkatmadi yani evet çok düşük oranlar ama ben net bı metin beklemiştim bebeğiniz %99,99 sağlıklı falan desin diye ama genede insanın daha az sıkıntılıyım benim dışımda herkeste çok rahatladı
[silindi] Ozlem23 nifty testte bir tarama testi %100 sonuc vermiyor ama %99 dogru sonuc veriyor. Ikili uclu tarama testlerinin dogruluk orani ise %80 civari. Yani burada oyle dediler ama sapasaglam dogdu diyenlerin hepsinde %80 oran gerceklesmis, ama %20 sagliksizda dogabilirlerdi. Ayni sekilde nifty de saglikli denen bebek %1 oraninda hasta cikabilir
Ozlem23 [silindi] %100 beklemedim ama bana sadece su gen ile ilgili rahatsızlık oranı 1/bilemem ne yazmasın bebek sağlıklı desin isterdim 😊 neyse doğana kadar duaya siginmaktan başka elimizden gelen birşey yok