Kuzeyufuk Bittercikolataa persembe doğumum var sezeryan bana nefes oldunuz resmen 🧿🌸♥️ Saglıkla büyütün meleğinizi♥️
Bittercikolataa Kuzeyufuk İstediğiniz her şeyi sorabilirsiniz su gibi gelsin geçsin insaAllah inanin kolay olacakkk❤️ çok büyük rahatlikk😍
Bittercikolataa Kuzeyufuk Sadece uyutun diye bağırmama takılmış arkadas😂 iyide ben oraya neden olduğunu yazmisim his kaybim olsun diye hissediyorsun çünkü acı yok, diye kac kere belirttim ama anlamak istediklerini anlıyor sadece bir kesim. 😂
elifkurt96 Bittercikolataa kesinlikle çevremizde çok abartyorlar yok normal dogum daha iyi sezeryan kötü yada normal dogumu kötülyorlar ama ben kızımı kucagma alacagmn sabırsızlıgı olduğundan pek duymaya çalşyorm milleti.
Bittercikolataa elifkurt96 Kulaklarınızı kapatin öyle insanlara inanin cok kolay atlattiginizda bu muydu diyeceksiniz siz de 😍 Rabbim kurtarsin🥰
Yumurcakk Bittercikolataa yansenı de yorumlardan biliyorum hem geçmiş olsun hem gözünüz aydın cok mutlu oldum adınıza kızın sağlıklıdır ınslh❤️💋
Bittercikolataa Yumurcakk Çok teşekkür ederim canim benim Allah razi olsunn cok saglikliyiz masaAllah😍😍
Bittercikolataa GunellAras Benim spinal sonrasi 2 gun aksam 1 2 saat boynum ağrıdı oda verdikleri agri kesiciler ile geçti canim bel ağrım falan yok çok şükür 🥰
Bittercikolataa Linasalamandre Hic korkma sezeryandan falan Allah her türlü kolaylığını veriyor canim 😘
Bittercikolataa 3prensesannesiii 3.200 doğdu canim 😊 Inanma ve moral bozma bacak boyu bile kisa denildi benim bebisime ama masaAllah 50 cm dogdu😂
Bittercikolataa Ezgi-221 yok artik benim hikayemden mi korktun? Bence çok çok iyi oku. O bağırmam tamamen hissiyat sonuçta orada ne yaptigini biliyorum ben aci hissetmedim sadece Amaliyat ortamini daha fazla gormemek icin dikislerim atilana kadar uyutuldum bu yani.
Fatosef Bittercikolataa sağol kuzum çok şükür o atlattı 1 buçuk yıl geçti üstünden 😁 sana da çok geçmiş olsun bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah ❤️