Bittercikolataa 17Elif91 Insanlar abartmayı sever ama acı eşiği denilen bir şey var 😌 Dediğiniz gini duygu durum düşüncesi zor. Rabbim yardimciniz olsun sagliklica alin insaAllah kucaginiza
Bittercikolataa Merveselimmm Hic korkulacak bir şey değil öyle kocaman bir kum torbasi hayal etmeyin🥰 bende gördüğümde bu kadar küçükmüydü dedimmm😂
Bittercikolataa Zeynep2738 Asla korkmayın asla hemde… 1 hafta olacak suan bacaklarım karnima cekili bir sekilde oturuyorum o kadar rahatım düşün 😂 ben eve ciktim 2.gun banyomu yaptim ortaligi düzenledim kizimla ilgilendim zor olsa bu kadar bunlari nasil yaparimm😊
Linasalamandre Yaaa maşallah hayırlı olsun 🧡 peki o hissizlik ile doğum sonrası dikiş atılmasına yani işlem bitene kadar ne kadar sürdü ?
Bittercikolataa Linasalamandre Çok teşekkür ederim🥰 Göz açıp kapatana kadar bitiyor 1 de girdim 1.30 da ciktim uyusturma amaliyat su bu cok uzun sürmüyor canimm🥰
basakhanim Uyudum derken son anda genel anestezi mi verdiler yoksa sakinleştirici mi? Genel anesteziyse çocuğu nasıl kucağınıza verdiler hemen anlayamadım
Bittercikolataa basakhanim Spinal oldumm normalde ama tansiyonum düştü bebek çıktı temas edildi o an tansiyon sebebi ile hemen uyuttular 2 dakika dikisler bitti uyandim öyle yani🥰
Fatosef Bittercikolataa yürümesi gerekti ama ayağa kalkmadı pek ablam o yüzden de kan birikmesin diye bi kaç defa tekrarladilar
Bittercikolataa Esmanindunyasi Kesinlikle canim bak çok konuştuk seninle Normal Dogumu cok istedim ama nasip olmadi yapacak bir şey yok önemli olan sagliklics kucagina alabilmek sonrasi onun kokusunu içine cekince geciyr bitiyor🥰
Esmanindunyasi Bittercikolataa aynen akisina biraktim bakalim nasil gelmek isterse beklicem hayırlısı olsun saglikla büyüt inşallah
Linasalamandre Bittercikolataa bende sezeryan olacağım sanırım ondan endişeliyim ama normal doğumdan daha endişeliyim korkuyorum normalden 🙈
Bittercikolataa Linasalamandre Hic korkma sezeryandan falan Allah her türlü kolaylığını veriyor canim 😘
3prensesannesiii Bittercikolataa Hayırlı uğurlu olsun canım bebegin gerilik olmasına rağmen kaç kilo doğdu bebegin ? Benimde 5 gün geri merak ediyorum
Bittercikolataa 3prensesannesiii 3.200 doğdu canim 😊 Inanma ve moral bozma bacak boyu bile kisa denildi benim bebisime ama masaAllah 50 cm dogdu😂
Ezgi-221 Bittercikolataa canım pekte pozifif değil dogumun yarısında uyutun die bagrıyosun yani bunun neresi pozitif valla korktum
Bittercikolataa Ezgi-221 yok artik benim hikayemden mi korktun? Bence çok çok iyi oku. O bağırmam tamamen hissiyat sonuçta orada ne yaptigini biliyorum ben aci hissetmedim sadece Amaliyat ortamini daha fazla gormemek icin dikislerim atilana kadar uyutuldum bu yani.