Bernadoruk Bebeğinz kaç haftalıkken kanala indi acaba bn 38 im inmedi daha doktor inmesi lazımdı dedi🙄
SevgiSungur Bebeğim sağ tarafımda doktor dönmüş demişti ama kanala yerleşmemiş daha 36 haftalığım ikisinin arasındaki fark ne ki acaba
BurhanRabiaetin Bernadoruk hurma yıyorum ama ınan yuruyus yapmak cok zor bebegım baskı yapıypr sanırım gıdım gıdım gıdebılıyorum ayaklarım şişten patlamak üzere zaten
Betl 37 haftada kanala girmiş demisti ama 39 olduk açılma hep 1 cm :( bayrama kalmasın istiyordum hurma adaçayı merdiven hepsini deniyorum açılma devam etmiyor benim de
gizemgnll Kızlar geçenlerde doktorum eğitim düzenlemişti orda aldıgım notlarda doğum için resene cayı içmek, göğüs uyarısı, yürüyüş yazıyordu. Rezene çayını deneyen var mıdır acaba
Emelimsi Kanala girdiğini hangi muayne ile anlıyır doktor? Üstten bakması yeterli mi? Ben alttan muayne olamıyorum da:((
Minigininannesi Emelimsi perşembe günü muayene oldum ultrason da bakarken kanala inmiş mi dedim ona alttan bakcam burdan olmaz dedi doktorun söylediğine göre alttan bakılıyor