Arzuu_t BurcuP Peeling - La Roche-Posay Effaclar mikro-peeling reinigungsgel. Krem - La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Ikiside hamileler icin. Türkiyede var mi bilmiyorum ama.😊 insaAllah bulursun
Denizsa Mac veya note ürünleri tercih ediyorum ama pandemiden beri tercih etmedim desem yeridir 😂şimdi hamileyim bırakın makyajı kızlar üstümü başımı giymeye halim yok valla hayran kalıyorum rahat hamilelik geçiren annelere allahım herkese nasip etsin😬😬
Angels-35 Hamileadayibiranne rimel sürülebiliyor diye biliyorum ama onun haricindeki yüzümüze dudağımıza sürdüğümüz herşey için benim doktorum en bitkiselinden bile mutlaka kimyasal var demişti bende ilk hamile kaldığımda bitkisel fondöten nemlendirici krem falan almıştım ama içim el vermedi onlarla bile yapmadım 😂
Huri54 Masal2020 sadece doktora giderken oğluma süsleniyorum rimel ve far sürüyorum 😅 maske den malum fondöten ruj allık gereksiz oluyor🤣
tonbikinannesi AydanSahinSaban cilt emdiği için çocuğa geçiyormuş içinde zararlı kimyasal olan ürünleri
AydanSahinSaban tonbikinannesi umamrim bir sey olmaz bebise ben bilmiyordum baya kullaniyorum yani sorun olmayacagini dusunuyrdum..
tonbikinannesi AydanSahinSaban olmaz inşallah Allahın izniyle bundan sonra kullanmazsınız bende ruj falan sürüyorum sonra silmek kaydıyla ama tenime sürmüyorum gebelik güneş kremi hariç
Sebiluner Bende öğrendiğimden beri cildime birşey sürmüyorum.doktorum da cilt makyajı yapma .oje ve ruj özellikle kullanma demişti. plesantadan geçiyormuş. Ama özledim ☺️
Arzuu_t Denizsa bendede cok asiri mide bulantisi ve tiksinme var 😢 ve ara ara kasiklarim ve bacakalarim agriyo. bakim yapinca insan daha bi kendine geliyor. bide limonlu su ic mide bulantimi dindirdi cok sükür.
minikfare1 Masal2020 hamile olduğumu öğrendiğimde kalıcı ojelerim vardı tırnağımda sonra çıkarttırdım şimdi ara ara kendimi iyi hissetmek için manikürden sonra sürdürüyorum 2 ya da 3 gün kalıyor öyle. Hamile olduğumu söyleyip ecz. den aldığım temizleme ürünü ve kremini kullanıyorum yüzüm için birde nars mac ya da dr jart ürünleriyle makyaj yapıyorum ilk 4 ay aşırı sivilce oluştuğu için çok mutsuz geçmişti haftada 1 2 makyaj yapıyorum
Cylos Namaz kildigim için surmuyorum önceden rgl olunca sürüyordum ojeyi şimdi oda yok zaten halimde yok makyaj malzemem çok ama kullanmak istemiyorum
enisenalbant Masal2020 Karışık markalar var bende de ama fiyat olarak aman aman çok değiller,doktorum makyajın zararı olmayacağını söyledi o yüzden yapıyorum bende 😊