Roserose1 Ya ben sürekli oje sürüyorum hatta bugun manikür yaptırdım ojemi sürdürdüm 😂 ne zararı varki ojenin? Makyajıda haftada 3 4 kere yapıyorum kendimi iyi hissediyorum makyajlı malum kilolardan ☺️ Mac ve este kullanıyorum
Damlabal Roserose1 ürünlerin içeriği nedeniyle tabiki deriden kan yoluyla bebeğe geçiyor. Yüzdeyüz doğal bir ürün yok.
berilkus Ne manikür kaldı ne makyaj. Zaten kuaförün önünden geçmeye korkuyorum. İşin içine maske de girince iyice Pala Remzi oldum.
sevaalya Ben de daha önce nasılsam hala öyleyim, el ve ayaklarımın ojesiz bir günü yok, oje olmayınca kendimi nedense çıplak gibi hissediyorum 🤣
BurcuP Masal2020 oje sık sürmüyorum sürsem de sadece 1 gün kalıyor hava almasıniçin tırnaklarım, makyajı çalıştığım için düzenli yaptım işe gittim valla 😀 şimdi az kaldı Doğuma izindeyim ama akşama doğru eşim işten geleceği zaman allık rimel gözaltı kapatıcısı falan yapıyorum yani kendimi iyi hissetmem lazım sonuçta
Arzuu_t Masal2020 La roche posay’den hamilelere özel peeling ve leke kremi kullaniyorum. Makyaj olarakta karisik iyi markalar kullaniyorum. Cok kasintim oldugu icinde Bübchen’den bebek losyonu kullaniyorum vücuduma.😊
Dry34 Çok fazla makyaj yapan birisi değilim sadece dudak koruyucu kaş farı ve maskara kullanırım onlarda flormar .
ecembugra53 Masal2020 Canım hamilelik boyunca ben sadece rimel far kullandım yüz kremi göz altı kapatıcı kullandım cildim kürüyor diye diğer hiç bisry sürmedik parfüm bile kullanmadım yani sağlık açısından
Arzuu_t BurcuP Peeling - La Roche-Posay Effaclar mikro-peeling reinigungsgel. Krem - La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Ikiside hamileler icin. Türkiyede var mi bilmiyorum ama.😊 insaAllah bulursun
AydanSahinSaban Masal2020 oje sürekli sürüyorum sknti olur mu ki bu konu hakknda bilgim yoktur.. makyaj vs cocuga ne gbi zarari olablr ki
tonbikinannesi AydanSahinSaban cilt emdiği için çocuğa geçiyormuş içinde zararlı kimyasal olan ürünleri
Angels-35 AydanSahinSaban ojeyi bilmiyorum da aseton zararlı diye duymuştum o yüzden sürmedim ben ojeyi
Hmsrqw Masal2020 normalde kullandığım her ürünü kullanıyorum. Zaten normalde de orjinal olmasına çok dikkat ederim
Esekoldurengunes Hamileliğimin başından beri oje hiç sürmedim. Makyaj da 3-5 kere anca yapmışımdır. Malûm pandemi var ve genelde evdeyiz. Dışarı çıksakta maskenin altında makyaj manasız oluyor 😄
Dilara0 Masal2020 hepsini arada yapıyorum marka fark etmiyor yemiyoruz sonuçta hafif bı şekilde kullaniyiruz🤣
Angels-35 Masal2020 ben 34 haftalık oldum sadece bir kaç özel günde sürdüm ojeyi makyajı da aynı şekilde doktorlar pek tavsiye etmiyorlar o yüzden içime sinmedi benimde 9 ay sürmesek bişey olmaz diye düşünüyorum bu benim fikrim hiç bişey bebişlerimizden önemli değil
Masal2020 Angels-35 tabiki öyle biride yazmış yok ne gibi zararı var pimpiriklenmemek lazım vs zaten bilgi amaçlı burda konuluyrz kim napıyor diye😂
Merinosunannesii Masal2020 yapıyorum oje zaten her zaman kullanan birisi değilim tırnaklarım hep kırıldığı için makyaj olarakta gratis Watsons sephora da satılan markaları kullanıyorum yani demek istediğim öyle merdiven altı ucuz ürünler kullanmıyorum cilde yazık