Busrasener43 Mocuzemmm çok normal benim çok az oldu bulantım sadece 1 2 defa cikartmisimdir gögüs sismeleri disinda baska bir belirtim olmadı tadını cıkarın ne hamişler var bulantıdan yatak döşek yatan biz şanslı hamişlerdeniz 🤣
ecemp161013 Mocuzemmm 15 haftaligim 1 kez bile kusmadim senin gibi korkup doktora söylediğimde ne güzel işte tabi ki problem demek değil olmaması daha bile iyi dedi doktor korkma boşuna
DenizSayer Mocuzemmm ne güzel keşke benimde öyle olsa bulantıdan içim dışıma çıktı içimdeki ekşi suya kadar kusuyorum hastanelik oldum bi kaç kere keşke benimde bulantısız rahat rahat geçse şu an bunları yazmadan önce bile kusmaktan ölüyodum
merimerii Mocuzemmm ne bulantı ne kusma, hiçbir belirti yaşamadım. bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum :) sadece biraz fazla kilo alımına sebep oluyor sanırım tek kötü yanı bu.
Nazk Mocuzemmm bu zamana kadar hiç kusmadım 15. Haftaya giricem şimdi bulantılarım başladı inşallah sizin hep böyle devam eder☺️
Ebruaymina Mocuzemmm Mocuzemmm tedirgin olmayin,benim 2cocugumda hic bulantim olmadi.hamileligim cok guzek gecti.3.ye hamileyim 3ay bulanti, kusma,ishal hic durmadi.yeni yeni düzene girdim.bu biraz yaramaz olacak galiba😁
SeymaK Mocuzemmm 34. Haftama geldim çok şükür rahat geçirdim canım baştan beri hiç mide bulantısı, koku duyarlılığı, biseylerden tiksinme, göğüs ağrısı, aşerme vs hiç birini yaşamadım
Merel @ Mocuzemmm Hic korkmayin ben 33+4 gunluk hamileyim hic bi zaman kusmadim 0 istifar yasadim cok sukur.. Herkes de olacak diye birsey yok o yuzden tedirgin olmayin