Kevakar Bende bulantı kusma yaşamadım doktor korkutmuştu beni🙈biz bu belirtileri yaşayan hastayı severiz kusma bulantıda iyi bişey demişti..çok korkmuştum bnde yok diye, ama benim ilk gebeliğimdede kusma bulantım olmamişti 🙃
minisinannesiiii Mocuzemmm benimde yok denilcek kadar az olmuştu sadece akşam yemegi yiyince kusuyodum oda fazla sürmedi doktora dedim şanslı hamilelerdensin demişti
Mekselinda Haftadayım bir kere bile bırak kusmayı öğürtü bile olmadı çok şükür fakat kilo alımı bi tık daha fazla oluyor 3 4 ay kusanlara göre
Gigy Mocuzemmm ben 29.haftadayım hiç olmadı ,dua edin bence tuvaletten ayrilamayanlar oluyor 🙈mide yanmaları başladı gerçi şimdi
Morvy Mocuzemmm bende senin gibi tedirgin oluyodum hatta ben normalde özele gidiyorum bir gece kafamda kurdum kurdum kendimi üzdüm resmen bende bir anormallik var dedim niye hic bir belirtim yok diye acaba bebegin klbi atmiyomu diye düsündüm sonra devletten hemen ertesi sabaha randevu aldim gittim bir ohh cektim cünkü hersey yolundaydi. Ne bulantim oldu nede kusmam sadece 6-7 haftalar arasi istahsizlik ve halsizlik vardi okadar💁🏻♀️
Girlsmomm Mocuzemmm ben yaşamadım gayet normal bizim ailede zaten çok olmuyor biraz da genetik koku hassasiyeti bile olmadı gayet parfümü bile sıkıyorum aşerme de pek olmadı bunlar güzel şeyler iyiki yaşamamışsınız
Albiina05 Mocuzemmm hiç kusmadım bulantım da kısa bir dönem sadece yemek yerken oldu o da çok çok aşırı değil
Zzeyneptekin Mocuzemmm ne bulantim oldu ne kusmam sadece kokulara cok hassasim 24 haftaligim hala yemegimi kendim yaparim evimin bütün islerini kendim yaparim kendimi cok sansli hissediyorum üstelik 3. Hamileligim 3üde böyleydi büyüyen göbüsümle birlikte gelen bel agrim ve sol bacakda uyusmadan baska hic bir sikayetim yok cok sükür hee birde günde 10 saat calisiyorum cok sükürler olsun calisabiliyorum kusmam falan olsaydi napardim bilmiyorum bence sende kendini sansli hissetmelisin
Zzeyneptekin Kokulara hassasim derken rahatsiz olma kötü hissetme degil yani normalde 3 metreden anca aldigim kokuyu 20metreden alabiliyorum burnum hassaslasti 😂
Dlnugurlu Mocuzemmm ben 32 haftalık gebeyim çok şükür ilk haftalardan beri daha hiç kusmadım annemde hiç hamileliğinde kusmamış ablamda aynı şekilde bende onlara çektim herhalde
Esmanindunyasi Mocuzemmm bulanti ilerde yasarsiniz daha yeni yeni bebeginiz olusuyor bende hic kusma olmadi ben kusma olayini tolere edebiliyorum bulantim oldu ama devami gelmedi surekli elma erik ayva vs eksi seyler yedim corba ictim migdemi bos birakmadim
blueberyy00 Mocuzemmm bende öyleyim sabah bulantısı oluyor hafifi yemek yiyince geçiyor hiç olmuyor desem yeridir 8+1 bende tedirgin oluyorum ama şanslı kısımdayız sanırım
Zey00 Mocuzemmm Bende hiç olmadı sadece ilk zamanlar çok uykum vardı onun dışından hiç belirtim olmadı :)
SibelAyse01 Mocuzemmm 13.haftadayım ve çok şükür kusma bulantı yaşamıyorum ve bu hamilelikte kişiden kişiye çok değişiyor tedirgin olmayın 😊
Ngrebrar Mocuzemmm bnde 9 haftaligim bulanti var kusma yok daha ins hic olmaz. Ikinci gebeligim bu ilkinde 8. Haftada kusmaya baslamistim