Sevdae Serapakcay aynn belki vardır şekerin önlem al diyorlar canım yaptıran çok insan var Bi sıkıntı olsa doktorlar önermez ben tansiyon ilacı içiyorum mesela doktor kontrolünde onda bile bişey olmadı
Sevdae Serapakcay detaylıya girdiysen orda kız dedilerse kızdır canım ben detaylıya girmeden önce 17 haftalıkken öyle demişlerdi yani kesin kız demiyorlar zaten benziyor diyor örnek ayrıntılıya girmeden bişey demiyorlar tam
mlkyll Smm12efe- merhaba randevu alabileceğiniz numara biliyor musunuz ben internette yazan öğretim üyesi randevu numarasına asla ulaşamıyorum
Boncugummmm Smm12efe- erhan hoca nasl canm ben 2.bebegme hamıleyken deniz hoca gitmiştm hep ama kaybettm o sıra 17 haftalıkken
Smm12efe- Boncugummmm çok üzüldüm canım. Deniz hocayı bilmiyorum erhan hoca mükemmel birisi ben çok memnunum.
Boncugummmm Smm12efe- senın doktorun prof demi canm riskli gebelik tabik yapıyordur soy ismi neydi bakyım dedim bulamadım
Smm12efe- Boncugummmm Erhan Demirdağ canım. Evet öğretim üyesi internetten araştırdığın zaman çıkıyor hangi alandan sorumlu olduğu.