Nur1126 orkide21pk geçiniş olsun kafana birşey takıyorsan takma cildiye doktoru sana eş yapımı krem yazabilirdi aslında ben onla rahatladım bide kantaron yağı çok iyi geldi belki sanada iyi gelir
orkide21 Kubrasngl canım bişey sorucam doğduğunda bebekte de var demiştin ya bebek kaşımıyor muydu :/
Kubrasngl orkide21 bilmiyorum ki kaşınsada anlayamazdım çünkü zaten hep ağlıyo bebekler. banyo falan yaptırınca geçti hemen onun ki. Senin ki nasıl oldu azalma var mı biraz
orkide21 Kubrasngl çok fenayım geçmiyor ilaç alıyorum mecburen yazık ona kıyamam hemen geçtiyse ne güzel
Kubrasngl orkide21 geçti geçti şükür 🙏🏿 sizde ilaçlarınızı alın düzenli krem falan vermedi mi. Allah şifa versin sizede ya
orkide21 Kubrasngl verdi de kremle olcak il değil biliyorsun orda çıksa diğer yere sıçrıyor ben hap alınca rahatlıyorum mecburen 😓gece uyutmuyor yoksa senşn ki saha hafifmiş dayanabilmişsin
Kubrasngl orkide21 zaten en çok geceleri kaşınıyo. İlaçlarını al düzenli merak etme doğum yapınca geçiyo ama biliyorum çok zor. Bol bol dua et salavat çek. Derdi veren Allah dermanınıda verir
orkide21 Kubrasngl canım merhaba bişey sorucam sen hamilelikte geçirdim dedin ya çok mu yoğundu şeninde kabarıklıklar kaşıntılar 😪