Bfduam 11_ayse11 az önce canım başka postta okudum da seni, saatler sonra çıkan testte çıkmış pozitif. Bende de öyle oldu gecen ay ama test bozuk çıkmış.
11_ayse11 Bfduam Aynn ilk gebeliğin sağlıksız ilerledi maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım inşallah rabbim tekrr nasip eder de sağlıklı bir şekilde
gozde3592 Bfduam teşekkür ederim canım benim rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin🤲🏻❤️
Bfduam EsrSvm burada evriliriz yine nisana inş. Bu topik özel, olana kadar altına bi cizgi atıp devam ederiz defterlere yapardık ya yeni konuda.
Royem49 Bfduam yok canım kadın doğum acil de sağlık ocağından tuhaf ya hepsi dengesiz haftada bir bakıyoruz oda kesinleştikten sonra hamilelik felan diye saçmaladılar
Bfduam @umudumvar2 canım diğer topikten sormuşsun ama burdan devam edelim diye yazdım. Burası ana üst merkezimiz. Altına çizgi çizip nisana geçelim inş evrilip. Erken oldum doğru ama şöyle; geçen ay benim gecikmişti, gecikmeseydi normal rutinim böyleydi.
umudumvar2 Bfduam Anladım canım hayırlısı olsun inşallah burdan devam edelim nisana girdiğimizde bir çizgi çekeriz güzel olur hep beraber inşallah hayrlısıyla gebelik haberlerimizi de altına yazarız tek tek ilerde de güzel anı kalır inşallah 🤲🤲🤗🤗