gozde3592 Bfduam aslında öyle sıkıntı yok da içtimalar sıkıntılı sabahları bide iş arkadaşlığı önemli bizim meslekte ayak kaydırma muhabbeti çoktur malum ve kadın olarak çalışmak çok daha zor erkekler kabullenemiyor cephe oluyorlar
Bfduam gozde3592 o ayak kaydırma var ya muhakkak bazı alanlarda daha fazla olmakla beraber, çoğu alanda var ve maalesef hemcinsleimizde daha fazla olabiliyor bu tarz ihtiraslar, hırslar. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın.
Bfduam 11_ayse11 bundan önceki gecikmende değerlendirmiş miydin? Evetse ondan geç öğrenmiş olabilirsin.
Bfduam 11_ayse11 ondan da kalmış olabilirsin. Bu adetine gelince gecikme daha öncede yaşadıysan öyle olabilir mi?
Royem49 umudumvar2 cuma günü tekrrar kan vericem dua edin bana olur mu herşey yolunda olsun düzenli artmış olsun ❤️❤️🙏🙏🤲🤲🙏🤲🙏🤲🙏🤲🙏🤲
umudumvar2 Royem49 Evet kuzum normal 😍😍 Royem49 inşallah güzel bir şekilde sağlıklı artar bebeğini görürsün canım benim 🌼 😍😍
11_ayse11 Bfduam bn de pcos var o yüzden gecikmiş olabailir daha önce bi kaç gün gecikirdi sadece şimdi 7 gün oldu umutlanmıştım o yüzden ama maalesef bekliyorum bakalım
Bfduam 11_ayse11 az önce canım başka postta okudum da seni, saatler sonra çıkan testte çıkmış pozitif. Bende de öyle oldu gecen ay ama test bozuk çıkmış.
EsrSvm gozde3592 Yaa çok sevindim canım benim 🥰 Gözünaydın ,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah 🤲🏻❤️
gozde3592 EsrSvm amin inşallah canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin sol bol dua edin bana sağlıklı ilerlesin🤲🏻❤️