EsrSvm Ayserose1001 Bir de hiç belli olmuyor canım.Görümcem adetten hemen sonra ve önce yumurtlamıştı.Ama 28 günde 1 adet görüyor.Nasip olacaksa o her şekilde oluyor ☺️
Ayserose1001 EsrSvm yaaa hadi bakalım inşallah canım adet sonrasından çok ümitli değilim açıkçası hemen banyonyağrığım için ama adet öncesinden olursa olur galiba😖
EsrSvm Bfduam Bende 1 kere kıl gibi pembe leke olmuştu canım ondan sonra olmadı ama bazı kişilerde olabiliyormuş,okumuştum bunu
Bfduam EsrSvm ovulasyon yapmıyorum biliyorsun, adet bitiminden iki gün sonra oldu bu, yumurtlama o zaman olmaz herhalde di mi?
EsrSvm Bfduam Olabilir canım.Bir arkadaşımın adet bittiği gibi yumurtlama olmuştu ve o gün ki ilişkiden hamile kalmıştı.
EsrSvm Zeze2454 Yok canım yapamadım.Sabah yanıma almayı unutmuşum testi.Akşam eve geçince yapıcam bakalım ☺️
EsrSvm Bfduam Olabilir kuzum. Çoğu kişide leke oluyormuş.Bir de vitamine başlamıştın sanki sen.O da erken olmasına sebep olmuş olabilir.Zaten olmasa bile düzenli ilişki olması mutlaka yumurtlamaya denk geliyor biliyorsun 🙈
Bfduam EsrSvm ölebiliyormuş canım.bu olduğunda vitamin henüz almamıştım. Iki gün sonra almıştım vitamini. Post açtım şimdi konuya dair. Inş yumurtlama lekesidir bu açık kırmızıydı.