11_ayse11 Beyaz akinti gebelik belirtisi olabilir mi yoksa başka bisey mi vardır??bilgisi olan var mı acaba
EsrSvm 11_ayse11 Ama tabi mantardan ayırt etmek için kaşıntı,koku ve süt kesiği gibi olmaması gerekiyor
Bfduam umudumvar2 ovülasyola takip ediyorsan daha net bilirsin yumurtlama lekelenmesini. İç çamaşıra bulaşmıyor, peçeteye silince geliyordu. Totalde bir kaç damla sadece. Rengi önce bi kaç damla kahverengi, sonrada parlak açık kırmızı mıydı?
11_ayse11 EsrSvm kaşıntı koku falan yok sadece 2 gündür bembeyaz bir akinti geliyor ve sağ kasigim da batma oluyor arada sancı gibi böyle
EsrSvm 11_ayse11 Daha 13 gün varmış canım şuan belirti olurcağını pek sanmıyorum 🤔 Benimde 18 Mart ama daha yumurtlama yeni oldu❤️
EsrSvm Zeze2454 Kuzum ben testi yaptım ama sana yazmayı unuttum 🤦🏻♀️ Yumurtlama yok .2 gün önce yumurtlamışım yani ilacın etkisiyle ☺️
Zeze2454 EsrSvm olsun canım ne olcak😊 inşallah gebelik olmuştur canım o güzel haberi alırsın erkenden☺️ benim muhtemel bugün felan yumurtlama oluyordur diye düşünüyorum akıntım çoğaldı