11_ayse11 Bfduam ben de degil kayinvalidem de cıktı biz de bi kaç gün bir aradaydık o yüzden maalesef karantina
Bfduam Ayserose1001 adetini beklersin geçerse tekrar test yaparsın canım, zor di mi beklemesi? Hepimiz içinde benzer arkadaşım.
Bfduam gozde3592 “sanırımı mı” var resmen burdayım diyor:) Topiğimizin 3.annesisin sanırım şimdilik, Uğurlu topiğimiz :) Hayırlı olsun miniğin şimdiden. Belirtilerin neydi, kaç aydır korunmıyordun?
gozde3592 Bfduam teşekkür ederim canımm🥰🤲🏻 5 şubattan beri korunmuyoruz belirtilerim belim ara ara ağrıdı göğsüm büyüdü yeşilimsi damarlar cıktı göğsümde bide midem yandı yediklerim ağza gelme hisiyatı ve içim yanıyor çok su içiyorum yanıyorum öyle oldum gettiğim iki gün kasığım çok ağrımadı yada ben vücudumu dinlemadim fazla diş atim kabardı iki gün belki grip olcağama yordum çok hevaslenmememk için eşimde bugün göğsün çok büyüdü deyince avm de aldım denedim bide ağlamaklı oluyordum ruhsal olarak aslında hissettim ama geçen ay kesin oldum dedim olmayınca saldım bu ay gün aşırı birlikte olmaya özen gösterdim canım
Annekusum gozde3592 evet hayrlı olsun var var ben burdayimm diyo 😍😍 ne zman kan vereceksin kesinlessin doya doya sevinn ☺
gozde3592 gozde3592 eniştem eczanede çalışıyor möllersin omeğa 3 ünü önerdi bu ay ona başlamıştım bide folbiol kullandım bide bu ay yumrtlamama nöbetim dank gelmedi şükür oldu sanırım kan tahlilide alsam rahatlıcam biraz korkuyorum da
Bfduam gozde3592 Allah tamamına erdirsin. Geçen ay düşünüp bu ay minigini gördün çok şükür. Diş eti de bak farklı bir belirti. Topiğimizde anneler artıyor maşallah:)
Bfduam Ayserose1001 hayırlısı inş, olmadı önümüzdeki aylar olur yine. Sonuç değişirse haber verirsin.
Mrzy28-c Bfduam test yapmaktan korkuyorm cnm 4 ay önce rahim filmi çekindim bilmiyorm suan gecikmem var baya yarın yapmayı düşünüyorum inşallah 🙏
Mrzy28-c Bfduam sadece göğüs ucu agrısı var suan cnm böyle aman aman bi belirtim yok belki 2. Olduğu için mi bilmiyorum sadece adet agrısı gibi agrılar geliyor tamam oldum diyorum olamıyorum 1 haftadır böyle canım bişiler istiyor portakal 🍊 peynir anlamadım
Mrzy28-c Bfduam ahahhaha evet cnm ak kara belli olacak yarın bakalım hakkımızda hayırlısı olsun isteyen herkesin de benim de 💕💕