gozde3592 gozde3592 sonunda buldum kan testi yaptırmam gerek inşallah kimyasal değildir adetime iki gün var ilk saniyede çıktı kızlar kimyasal olma ihtimali varmırır
Bfduam gozde3592 “sanırımı mı” var resmen burdayım diyor:) Topiğimizin 3.annesisin sanırım şimdilik, Uğurlu topiğimiz :) Hayırlı olsun miniğin şimdiden. Belirtilerin neydi, kaç aydır korunmıyordun?
Annekusum gozde3592 evet hayrlı olsun var var ben burdayimm diyo 😍😍 ne zman kan vereceksin kesinlessin doya doya sevinn ☺
Ayserose1001 gozde3592 kimyasal değildir bence canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın 😍 kan ver değerlerine göre belli olur
gozde3592 Ayserose1001 teşekkür ederim canım inşallah🙏🏻Şimdi tatildeydik dönecez yarın baktıracam nasipse yada ikna edebilirsem benimkini gidecem şimdi inat yarın gidelim diyor
11_ayse11 Bfduam adetten bi kaç gün önce yaptım çıkmadı şimdi de karantinadayım cikamiyorum dışarı maalesef
umudumvar2 11_ayse11 kapınıza test alıp bırakabilecek bir yakınınız var mı ya da eczaneyi arayıp rica edebilirsinz
11_ayse11 umudumvar2 maalesef bi de bn de pcos var o yüzden gecikmiş olabailir zaten kasik ağrım akintim falan vardı şu an sadece akinti var başka bişeyim yok sanırım gebelik yok😔
umudumvar2 EsrSvm kuzum sence myofol bu düzenimi etkilemiş olablr mi normalde adete yakın göğüslerim aşırı acırdı
EsrSvm umudumvar2 Olabilir canım.Direkt yumurtaya etkisi olan vitaminler çünkü.Yine de inşaallah geç döllenmeden böyledir diyorum .Biliyosun bende hayıt ilacı kullandım bu yüzden 2-3 gün erken yumurtlama oldu.Mutlaka etkisi olabilir kuzum.
umudumvar2 EsrSvm Benim yeni aklıma geldi olabilir canım,inşallah gebelik müjdesi veririm yine de 🤲🤲🤲🤲😍
Bfduam umudumvar2 bende inofolik içtiğimde mide bulantısı yapıyordu illaki bibetkisi olabiliyor inositolun.
umudumvar2 EsrSvm eğer gebelik yoksa aynı zamana bekleme sürecimiz denk gelemeyecek kuzum normalde yakın olurdu günlerimiz senin bat ne zamana denk gelyor şimdi inşallah o gün pozitif sonucu alırsın 💕
EsrSvm umudumvar2 Evet kuzum benim erken oldu senin uzadı derken bat değişti tabi.14 Nisan görünüyor kuzum.Ama inşaallah senin uzamasının sebebi gebeliktir 🤲🏻❤️🌸🥰
Bfduam EsrSvm klomeni ne zaman içmeye baslatacak dr? Adet bitimin yakındır. Bi tanıdık 2. klomenle hamile kalmıştı.