Bfduam 11_ayse11 herkesde aynı olmaz ki, bu tek başına belirti olmuyor rahat ol. Diğer anlattıklarım bende de var ama adeti bekliyorum açıkçası umudum yok.
Bfduam umudumvar2 etkileniyorsun istemsiz, anne yüreği istemiyor üzülmeni tabi. Dr a gideceksin biraz kafanı boşalt, iyi olacak inş.
Bfduam 11_ayse11 8, 9 gün var canım. Ne bileyim 6 aydır deniyoruz ya, uzun zaman gibi geldi bana tek çizgi gördüğümden olsa gerek 6 aydır.
Bfduam 11_ayse11 inş canım, kasıkların adet öncesi gibi mi sancı olarak? Diğer belirlileriniz benzer.
Bfduam Zeze2454 @umudumvar2 @EsrSvm @TunarinAnnesi @Sineemiis @11_ayse11 @eliffkrts Zeze2454 Topigimizin ikinci annesi @Royem49 🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤💥💥💥🙏🙏🙏💥💥🤲🤲🤲🤗🤗 Bu konfetiler uğurlu topiğimizin yeni ikinci annesine…
minikmucizemmmmmm Kızlar yarın adet günüm sabah test yapcam çıkar demi olumlu veya olumsuz ☺️ Dua edin benim için nolur ismim Melike🥰 hayırlısını istiyorum rabbimden
Sineemiis Bfduam Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin … 🤩🤩🤩 bu ay hepimizden güzel haberler gelir insallah uğurlu topik 🥳🥳
Royem49 Bfduam canım dostum benim inşallah öyledir pazartesi kan tahlilinde netleştireyim de hayIrlısıyla inşallah burdannhemen müjdeyi vereyim
eliffkrts Bfduam ayy inşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım, kan testinde de istediğin sonucu gör 💐
Bfduam Sineemiis inş ya ilk annemiz sendin, ikinci bugün belli oldu canım ben değilim, @Royem49 annemiz. Ayağını sürttün devamı da gelir inş:) Sen nasılsın ne zaman miniği görecek dr?
Sineemiis Benimde böyleydi canım kan verdim dün 30 çıktı bakalım pzt kaç çıkacak kan sulandırıcı ignemi de vurunmaya başladım nasip olursa beta değerim 1500 olmadan gitmek istemiyorum doktora
fiona13 merhaba, bat 24 olan var mı ? 11 martta yumurta çatlamş gözüktü ultrasonda . bugün idrar testim negatif :( hiç belirtim yok femara kullandım suanda da progestan fitil kullanıyorum sabah akşam