Bfduam Zeze2454 Kırmızıları görene kadar netlik olabilse keşke. Senin yine az var, benim bir haftadan fazla kuzu.
11_ayse11 Kızlar bugün adet gunum kanama yok ağrı falan da yok ama beyaz bir akinti var yapışkan acaba adet belirtisi mi yoksa gebelik belirtisi olabilir mi?
EsrSvm 11_ayse11 Canım inşaallah gebeliktir 🤲🏻 Beyaz akıntı denilince aklıma hep gebelik geliyor benim 🙈 Test mi yapsan acaba 🤔🥰
11_ayse11 EsrSvm ya bn de pcos var o yüzden ya pazartesi ya da cumartesi yapmak istiyorum inşallah gebeliktir yaa
11_ayse11 umudumvar2 pcos var bn de de cumartesi falan mi yapsam diyorum beyaz akinti gebelik belirtisi olabiliyor mu??🤔
umudumvar2 11_ayse11 sümüksü mü canım beyaz akıntı olması gebelike diye biliyorum kremsi oluyormuş inşallah pozitif görürüsün başka belrtn var mı
11_ayse11 umudumvar2 göğüslerim bazen açıyor ama burada okuduğum postlar da bazen göğsüme dokunamıyordum falan diyorlar öyle bi hassasiyet değil ama ağrı var biraz da şişlik ve 2 gündür mide bulantısı var ve 2 gündür baş ağrısı inşallah gebeliktir ya çok ama çok istiyorum
Bfduam 11_ayse11 herkesde aynı olmaz ki, bu tek başına belirti olmuyor rahat ol. Diğer anlattıklarım bende de var ama adeti bekliyorum açıkçası umudum yok.
umudumvar2 @EsrSvm @Bfduam kızlar annem aradı yorgunum uyukluyorum dedim sesin kötü geliyor yoksa yine bebek olmadı mı adet mi oldun diyor 😪😪😪
Bfduam umudumvar2 etkileniyorsun istemsiz, anne yüreği istemiyor üzülmeni tabi. Dr a gideceksin biraz kafanı boşalt, iyi olacak inş.
EsrSvm umudumvar2 Canım benim üzme kendini bak daha var adetine.Anne yüreği sesinden anlamıştır tabi.Yine de anne bile olsa bir başkasından bunu duymak daha da üzüyor insanı.Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Ama bak yalnız değilsin.Bursa hepimiz birbirinin dert ortağıyız.Rabbim bize de nasip edicek inşaallah 🤲🏻❤️