Royem49 Bfduam aşkım inşallah vardır hamileyizdir ne diyim test böyle çıktı gittim kan verdim yok dedi doktor bende bekliyorum bugün adet olmadım ama adet ağrılarım var hafiften 🥺🤲🤲🤲
Kubraaymn EsrSvm hayırlısı olsun. Belki o lekelenme yerlesmedir.umudumuzu yitirmeyelim ama eğer olmazsa Nisan ayı bizim için olsun☺️
EsrSvm Bfduam Sağol kuzum Cumartesi ye aldım bakalım randevuyu.Eşimle benim tüm sonuçlarımızı da çıkardım.Nasip kısmet bakalım herşey ☺️
Bfduam EsrSvm inş iyi olacak, en azından profesyonel süreci takip eder. Dr çok önemli ama motive eden tabi. Yüzde yüz olmayacaksa o ayrı net söylenir ama olma ihtimaline karşın hep olumsuzlukları sayıyorsa insanın daha çok enerjisini alıyorlar. Olacağı varsada o moralsizlikle zaten hormonal etkisiyle olamaz.
Bfduam Cnsemrh canım hayırlı sabahlar, tekrar hoş geldin aramıza. Sana bahs ettiğim arkadaşları (sebepsiz yere olmayan) etiketliyorum, buraya girdiğinde inş görüşürüz. @umudumvar2, @EsrSvm.
EsrSvm Bfduam Güzel kalpli arkadaşlarım inşaallah öyledir ama içimde umut yok açıkcası.Bakalım bende merak ediyorum ne zaman adet olcağımı 🤦🏻♀️😃
EsrSvm Bfduam Evet canım.Bahsettiğim doktor çok çok iyi sağolsun.Mesafe olarak biraz uzak kalıyor ama sağolsun eşimde benimle aynı fikirde oldu ve ona gitme kararı aldık.İnşaallah vesile olurda biz de Anne Baba olabiliriz ❤️🤲🏻
umudumvar2 EsrSvm kuzum benim kasıklarıma ağır kramplar giriyor normalde böyle bu kadar girmezdi korkuyorum kist mi oldu acaba 😢
fiona13 kızlar selam bu ay femara kullndım. 5 gün günde 1. sat 25 subat bat 24 -25 mart. ayın 11 martta yumurtam çatlamıştı. iğne olmadım. 8-10-12 ilişki oldu. sizce ne zaman çıkar kanda yada idrarda? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
TunarinAnnesi Bfduam yok kuzum bu sabah sol kasık batmasıyla uyandım çok ağridi kasığım Floya baktım 22 Martmiş adet günüm o yüzden test yanıldı heralde her ihtimale karşi adetimi bekliycem o zaman 1 test daha yaparım
Bfduam TunarinAnnesi kasık batması hamilelik belirtisi derler. 22 si olsun, 5 gün önceden de testte çıkanlar var, yanıldı diye düşünme hemen öyle.
Bfduam EsrSvm benimde geçen ay nerdeyse bir hafta gecikmişti. Ben ilaç içmiyordum ama, gecikeceği varmış: ) Bu ayda adetim bir hafta gecikir belki. Belkide olabilir ilacın tesiri sende.
Bfduam umudumvar2 olumsuz aklına getirme hemen, üşütüncede ağrır ya belki bu veya benzeri sebepledir. Herhangi bi ilaç takviye almıyorsun sen di mi?
EsrSvm umudumvar2 Allah korusun canım geçen günde söylemiştin.Vitaminin etkisinde mi oldu acaba ? Ben kendi kendime Klomen kullanmıştım 🤦🏻♀️ O zaman benim sadece adetim çok sancılı olmuştu o zaman bende kistten şüphelendim.Ama sen Hemen endişelenme.Yumurtlalar uyarıldığı için yüksek ihtimalle ağrı olmuştur kuzum Randevun ne zamandı canım senin ?
eliffkrts umudumvar2 ben gebe olduğumu bilmezken kasıklarım öyle bir ağrıyordu ki eşime demiştim daha önce böyle adet sancısı çekmedim, 9 haftalık olduk hala sızı oluyor ara ara, inşallah hamilesinizdir :)