Royem49 umudumvar2 yok canım malesef ama erken gebelik testinde bile çok çok silik çıkmştı kasette hiç çıkmaz herldr
umudumvar2 Royem49 ama 10 gün kala yapmışsın yanlış mı anladım ? şimdi adet gününde kaset 5 tllik testte rahat çıkar
Royem49 umudumvar2 [url=https://hizliresim.com/4XmL0P][img]https://i.hizliresim.com/4XmL0P.jpg[/img][/url] bak en son yaptığım erken gebelik testi bunu yaptığın gün beta baktırdm kanda negatif çıktı mesela
minikcivcivim umudumvar2 hımm bende hiçç öyle olmazdı bu gebeliğimi öğrenmeden birkaç gün önce çok yürüdüm ve kasiklarim ağrıyordu adet ağrısı diyordum endişe ediyodum meğersem yerlesiyormus🙏
umudumvar2 minikcivcivim kurban olsun Derya teyzesi minik fasulyeye🥰😍Kuzum sende adete yakın tarihinde akıntı var mıydı
minikcivcivim umudumvar2 bende akinti hep vardı canim şuan da da var ben akıntıyı şüphe saymadım ama ağrıları belirti saydım 😍 minik fasulye büyümüş teyzesi dur sana atayim 🐣
umudumvar2 Royem49 kuzum tamam da 10 gün kala çıkmayabilir bebeğin yerleşmesi zaten yumurta çatlamasından sonra 10 gün civarı sürüyor senin ne zaman çatlamıştı yumurtarın
EsrSvm Bfduam Sanmıyorum kuzum çatlama ağrım ay içerisinde 1 -2 kere oldu ama en belirgin 2 Mart da oldu.Zaten lekelenmem ona göre doğru görünüyor.Ama anlamadım bende neden böyle olduğunu.Hayıt ilacından şüpheleniyorum 😃
EsrSvm Bfduam Sağol kuzum Cumartesi ye aldım bakalım randevuyu.Eşimle benim tüm sonuçlarımızı da çıkardım.Nasip kısmet bakalım herşey ☺️
EsrSvm Bfduam Güzel kalpli arkadaşlarım inşaallah öyledir ama içimde umut yok açıkcası.Bakalım bende merak ediyorum ne zaman adet olcağımı 🤦🏻♀️😃
EsrSvm umudumvar2 Tamam kuzum teşekkür ederim🥰 Henüz adetim başlamadı ama Cumartesi 15.30 a aldım bakalım randevuyu ☺️
Bfduam TunarinAnnesi canım sen ne yaptım kan verdin mi? @Royem49, sen, ben, Üçümüzde reglin bittiği gün denemişiz, inş senin gibi güzel sonuçlar alırız. Tüm hak eden, kalpten isteyenlere verir inş Mevla.
Royem49 Bfduam aşkım inşallah vardır hamileyizdir ne diyim test böyle çıktı gittim kan verdim yok dedi doktor bende bekliyorum bugün adet olmadım ama adet ağrılarım var hafiften 🥺🤲🤲🤲
TunarinAnnesi Bfduam yok kuzum bu sabah sol kasık batmasıyla uyandım çok ağridi kasığım Floya baktım 22 Martmiş adet günüm o yüzden test yanıldı heralde her ihtimale karşi adetimi bekliycem o zaman 1 test daha yaparım
Bfduam EsrSvm benimde geçen ay nerdeyse bir hafta gecikmişti. Ben ilaç içmiyordum ama, gecikeceği varmış: ) Bu ayda adetim bir hafta gecikir belki. Belkide olabilir ilacın tesiri sende.