EsrSvm umudumvar2 Allah korusun canım benim.Kist olsa sürekli ağrımaz mı acaba 🤔 Kullandığın vitamin Yumurtalıkları uyardığı için olabilir ama çok şiddetliyse bir muayene mi olsan acaba canım
EsrSvm umudumvar2 Bende çatlama olduğu zaman ağrı oldu çok, ama her ay olan şey bende.Ara ara bende de oluyor ama varla yok arası kuzum
umudumvar2 EsrSvm çok aşırı değil kuzum afedersin lavaboya gidyorum eğiliyorum kalkarken o bölge ağrıyor
Zeze2454 umudumvar2 bende de ara ara kasık ağrısı oluyor ama her ay olan şeyler o yüzden ümit bağlamak istemiyorum 😐
Zeze2454 EsrSvm canım inşallah gebelik belirtisidir ağrıların benimde aynı akıntım fazla arada kasık ağrım var dediğin gibi negatif görmeye o kadar alıştım ki bende sanki bu ay da olmadı gibi hissediyorum kendi kendime ümitlenme diye telkin ediyorum😒
Aslihan0609 Zeze2454 ben eylul ayında kurtaj oldm biraz dinlenmeye biraktm kendimi bide malum covid var diye erteledik gecen ay cok üstüne dusmedk bu ay duzenli degerlendirdik bakalm artk
Zeze2454 Aslihan0609 En azından bir kez gebe kalmışsınız inşallah bu ayda gölünüze göre verir Rabbim 🤲🏻 Ben 9 aylık evliyim 5 aydır da istiyoruz ama henüz hiç gebe kalamadım 🙁
Aslihan0609 Zeze2454 amin hepimizin insallah 🙏 seninde gec degil ki daha yeni sayilirz evliliginizin tadini cikarin sadece korunmayi birakin..bizim eylulde 3.yilimiz dolacak acele etmeyin birazda oluruna birakmak gerekiyor gercekten dusunmezsen hemen tutuyor
EsrSvm umudumvar2 Benimde ara ara oluyor canım.Neden oluyor acaba 🤔 Ah şu adet günü gelse de hepimiz rahat etsek 🥰
umudumvar2 EsrSvm ayne canım belki de yumurtalık uyarıldığı için ilaçtan dolayı 😣Kuzum adet günü gelse de hepimiz çifter çizgi görsek 🤲🤲🤲🥰
EsrSvm umudumvar2 İnşaallah canım.Ama şu adet sancısı girince hiç ümidim kalmıyor.Nasip kısmet bakalım 🤲🏻❤️
Zeze2454 Aslihan0609 Aslında geç olmadığının farkındayım ama etraftan hala düşünmüyor musun neden hala yok gibi şeyler duymaya başladıktan sonra strese girmeye başladım. Eşimde çok istiyor ona o güzel haberi vermeyi o kadar çok istiyorum ki inşallah Rabbim daha fazla geciktirmez 🤲🏻
EsrSvm umudumvar2 Şuan yok kuzum dün çok hafifti bu ay ilk defa böyle oluyor.Ama adet öncesi semptomlarım tamamen aynı canım.Şuan adet yaklaştıkça sancım oluyor malesef.