Aslihan0609 EsrSvm aminn cok teşekkürler hepimize insallah dua edelim hepimiz birbirimize 😘 @Zeze2454
umudumvar2 Zeze2454 Canım günaydın, ben de şu an bişey yok dün yumurtalık bölgemde ağrı hissettim sen de durumlar nasıl 🥰
EsrSvm Zeze2454 Benim yumurtlamaya göre 7-8 gün kaldı canım.Göğüslerim hassas sadece bide bazen hafif adet sancısı giriyor 🤦🏻♀️ Bu ay bazen çok umutluyum bazen hiç umudum yok bilmiyorum çift çizgi görsem bile inanmam heralde o kadar alıştım ki negatife 🤦🏻♀️😃
Zeze2454 umudumvar2 bende de ara ara kasık ağrısı oluyor ama her ay olan şeyler o yüzden ümit bağlamak istemiyorum 😐
umudumvar2 EsrSvm ben de katılıyorum çift çizgi görsem test bozuk heralde derim 😂Canım sen ilacı adet gününe kadar mı içeceksn
Zeze2454 EsrSvm canım inşallah gebelik belirtisidir ağrıların benimde aynı akıntım fazla arada kasık ağrım var dediğin gibi negatif görmeye o kadar alıştım ki bende sanki bu ay da olmadı gibi hissediyorum kendi kendime ümitlenme diye telkin ediyorum😒
Bfduam EsrSvm oy kıyamam ya:) paranoyaya bağlatan o negatif testiler biz değiliz ki:) bunu bu süreçteki tüm hemcinslerimin tercümanı olarak diyorum:)
EsrSvm umudumvar2 Evet kuzum.Daha doğrusu bat tan 1-2 gün önce ovulasyon yapıyım diyorum eğer koyulaşma olursa bırakırım.Ama baktım ki yok 😔 Adet gününe kadar hatta daha sonrasında da kullanmaya devam ederim canım
umudumvar2 EsrSvm senin adete bendenn daha az kalmış canım sen haftaya çarşamba teste başlayabilirsin bence kuzum ne zaman düşünyorsun inşallah bu ay olur çok dua ediyorum ama bir yanım da buruk sanki bu ayda olmayacak diyor Allah büyük bakalım kuzum
EsrSvm umudumvar2 Evet canım.Aynı şeyleri hissediyoruz 😔 Benim yumurtlamaya göre 17-18 Mart gösteriyor ama ne yalan söyliyim pek umutlanmak istemiyorum 😔
11_ayse11 Bnm adet tarihim 18 mart ve dün gece şiddetli mide bulantısı ile uyandım ve 2 gündür belim ağrıyor gebelik olabilir mi bilmiyorum eğer gebelik var ise bile mide bulantısı için çok erken değil mi??🤔