Royem62 1mucize_bekleyis bende görüyorum canım inşallah vardır bir iki gün sonra yeniden dene istersen 🥰😃
1mucize_bekleyis EsrSvm ayy cok tesekkur ederim o hayalet cizgiyi dahi 4 gozle bekliyordum insaAllah vardir 🤗
EsrSvm 1mucize_bekleyis İnşaallah canım benim.Allahın izniyle vardır mutlaka ben 21 aydır test yapıyorum hiç böyle çıkmadı 😃 Sen sasece garanti olması için 2 gün sonra tekrar yap ya da kan ver karar senin ❤️🥰
1mucize_bekleyis EsrSvm insaAllah canim cok sagol evet benimde hic boyle cikmaz 2 senedir deniyoruz bakalim 2gun sonra tekraeliyim insaAllah ❣🥰
EsrSvm bigunanneolucak İnşaallah geç döllenme olmuştur kuzum ❤️ 10 gün içinde olmazsan tekrar test yap mutlaka ❤️
denizinprensleri2 Royem62 canım atsam sa gözükmüyor ki bi hayalet çizgi var kuruma çizgisi de olabilir ama kuruma olup olmadığını nasıl anlarız
Royem62 denizinprensleri2 su damlat kuzum bir kaç damla idrar damlattıgın yere eger silinmezse kuruma çizgisi değil demektir
TunarinAnnesi Bfduam denizinprensleri2 EsrSvm 1mucize_bekleyis Mouradi bigunanneolucak Kızlar 8 gün geçdi adetim yine test pozitif kan negatif malesef 1.20 çıktı beta hcg üstelik sol tarafa yumurta büyümüş ama çatlamamiş kist olmuş ondan gecikmiş adetim Mayıs boş geçicem Hazıran da Aşilamaya İnşAllah yine Yangınlar yine ben ☺️
Royem62 denizinprensleri2 var gibi duruyor canım benim ama yine de sen elinde varsa 2 gün sonra tekrardan test yapsan daha iyi olmaz mı