EsrSvm Mouradi Oldu kuzum.İğnenim ertesi günü çok hafif vardı.36. saatten sonra da şiddetlendi .Değerlendirdik bakalım bekliyoruz 🌸
denizinprensleri2 EsrSvm vücudum o kadar dengeyi şaşırdı ki canım sabah erkenden test yapıcam zaten 14. Gün çıkarsa var yoksa yok 🥰🥰
denizinprensleri2 TunarinAnnesi canım çizgi gözüküyor silik olmuş ama niye anlamadım inşallah kimyasal değildir test bozuktur inşalllah ya
Bfduam TunarinAnnesi inş öyle değildir canım, kendini hiç olumsuza şartlama, silikleşmesi tuhaf, herşey kanda netleşecek.
Bfduam Royem62 inş üzülmesin yine, garibimin imtihanı daha öncede böyle olmuştu, adeti gecikti ama inş bu defa kanda çıkar.
denizinprensleri2 EsrSvm günaydın canım yaptım testi çok çok silik çıktı varla yok arası gibi bence yok canım ya
EsrSvm denizinprensleri2 Yapma ya iğne etkisini yani 😔 Bence test yapma kuzum artık adet olmazsan o zaman yaparsın
denizinprensleri2 EsrSvm yok canım yapmıcam göğüslerimde çok ağrıyor ya adet olurum ben mayısın 2 gibi
denizinprensleri2 Royem62 canım atsam sa gözükmüyor ki bi hayalet çizgi var kuruma çizgisi de olabilir ama kuruma olup olmadığını nasıl anlarız
1mucize_bekleyis http://www.hizliresim.com/image-upload kizlar oldumu bilmiyorum gecikmenin 2. Gunu sizce varmi 2. Cizgi