TunarinAnnesi EsrSvm amin canm benim nolur böyle düşün kendimize zaman koyalım Eylüle kadar hepimiz Gebeler postuna geçicez bi derin nefes alıp Eylül’e kadar vücüdumuza zaman verelim ama tabiki tedavilere desteklere devam
Mizgin2020 TunarinAnnesi ya inşallah gebe kaldıktan sonra da gebeler postu acalim rabbim o günleri de göstersin
EsrSvm TunarinAnnesi Kuzum sebepsiz bizde ki.Eşimde de bende de problem yoktu.Son gittiğim doktor TSH için ilaç kullanmamı söyledi.TSH da düştü.Bir de sağ tarafta PCO belirtisi var dedi doktorum ama tahlillerim normal olduğu için önemsemedi.Bakalım 2 ay daha yumurta takibi yapılacak olmazsa aşılama yapacak doktorum.İnşaallah bunlara gerek kalmadan Mayıs’ta alırız haberi kuzum
TunarinAnnesi EsrSvm canm sen femara tedavisi dene bi bu sebepsiz infettilide de çok işe yariyor eşinde senle birlikde Koenzim Q 10 için Omega B 12 E Vitamin iç , Eşine birde E vitamin ve Tribestan içir İnşAllah bunlar fayda eder bende bugün aldım eşime bunlari
Royem62 TunarinAnnesi O beta değerine göre değişir kuzum pazartesi testi tekrarla istersen sonra da kan verirsin
Bfduam TunarinAnnesi inş yanılmıyorumdur silik var gibi. P tesi tekrar yapıp, duruma göre kan verirsin. Dün bat tı senin inş gelmez kırmızılılar.
TunarinAnnesi fethiyeli48-48 ay şimdi Bayılıcam sevincden Allah ağzindan duysun canm İnşAllah öyledir pazartesi bi daha yaparım olmadı kan veririm 😍
fethiyeli48-48 TunarinAnnesi kuzum başka testin varsa test yapacak bence hemen doktora gitme cünkü bu silikliktryken 40 filan anca çıkıyor sonra habire kan vermek zorunda kalıyorsun zor oluyor bende 3 4 gün sonra kan versen hem güzel artmış olur hcg inşalllah .
962301 TunarinAnnesi bende çok silik bi çizği görüyorum canım bi kaç gün sonra tekrar yap inşallah bebeişin seninledir🤲🤲🤲❤️