Royem62 962301 ben adetimin son günü başladkm canım 3 gün sürüyor zaten benim dün başladım ben bugün 2. Günüm
TunarinAnnesi Royem62 evet canm bekleyim oluyor arada böyle 3 gün erken ya geç ama pazartesiye kadar olmazsam artik test yaparım dupaston biteli 5 gün oldu şefaf çiğ yumurta beyazı gibi akıntım var bende adet öncesi oluyor o akıntı bakalım İnşAllah
Royem62 962301 ayın 1 i yumurtlama 2 si çatlama günüm ayın 1ine kdr düzenli sabah aç karnına akşam uyumadan önce yapıp içicem kuzum
962301 Royem62 sağolasın kuzum ,benim şu an takvime göre yumurtlama donemindeyim bu ay da olmazsa bidaha ki ay dineyecem
EsrSvm Mizgin2020 Aynen canım yapacaksan gebelik testi yap garanti olsun.İnşaallah güzel haberler alırsın canım benim ❤️
EsrSvm TunarinAnnesi Kuzum Duphaston bitince 1 hafta içinde adet olmazsan test yap dedi doktorum.Sende 2-3 gün bekle öyle yap kuzum.İnşaallah güzel haberler ver bize ❤️🤲🏻🥰
EsrSvm TunarinAnnesi Kuzum ben silik bir çizgi görüyorum ama emin olmak için bir kaç gün sonra yapman lazım.İnşaallah gebeliktir kuzum benim 🤲🏻🥰
Bfduam TunarinAnnesi inş yanılmıyorumdur silik var gibi. P tesi tekrar yapıp, duruma göre kan verirsin. Dün bat tı senin inş gelmez kırmızılılar.
962301 TunarinAnnesi bende çok silik bi çizği görüyorum canım bi kaç gün sonra tekrar yap inşallah bebeişin seninledir🤲🤲🤲❤️
TunarinAnnesi EsrSvm bende hayali bişey görür gibiyim ek olarak bulantım var 😮İnşAllah Sebebi bebiştir Gebelik postunu açarim sizde çabucak yanıma gelirsiniz Amin ya Ecmain 😍❤️🤲
TunarinAnnesi EsrSvm amin canm benim nolur böyle düşün kendimize zaman koyalım Eylüle kadar hepimiz Gebeler postuna geçicez bi derin nefes alıp Eylül’e kadar vücüdumuza zaman verelim ama tabiki tedavilere desteklere devam