denizinprensleri2 bigunanneolucak hadi bakalım ben bile heyecanlandım senin bişey kalmamış inşallah pozitif görürsün inşallah sende akıntı var mı canım kasıklarda ağrı filan var mı
denizinprensleri2 bigunanneolucak bende de oluyor canım böyle sağ kasığım da 5 dk batma olup hemen geçiyor acaba bu ağrılar ne demek
denizinprensleri2 bigunanneolucak aynen vala canım sanki günler yerinde sayıyor normalde hafta gün gibi bitiyordu
Royem62 Mizgin2020 kuzum ben bugün biraz rahatsızdm ondan giremedim böbreğimde büyüme varmş zar zor ağrılarla acile yetiştim serum felan şimdi rahatladım
TunarinAnnesi Bfduam EsrSvm Royem62 bigunanneolucak Mizgin2020 Kızlar 23 Adet günü olan Ama adet olmayan varmi ? Dupaston biteli 5 gün oldu hala adet yok 🤭adete 2 gün kala testim. Negatif di bi kaç gün geçsin bi daha yaparım sizce ola bilirmi geç döllenme falan 😮
Royem62 https://resmim.net/i/YY51T kızlar rica etsem benim için dua edeblirmsnz okuyabilen arkadaşlarım okudum yazarsa ona göre sayı tutabileyim
EsrSvm Royem62 Bizim de 12 Mayıs evlilik yıldönümüz 🥰 İnşaallah Mayıs ayı hepimize mutlu haberlerş getirir kuzum 🤲🏻❤️☺️
Royem62 EsrSvm amin ecmain ayy ne güzel olur peş peşe hepimiz mutluluk dağıtsak burda 🤲😃🥰🥰🥰hayali bile heyecandan nefesimi kesti