EsrSvm 962301 Çok teşekkür ederim canım benim ❤️🤲🏻 İnşaallah hepimiz en kısa zamanda alırız müjedeyi ☺️
TunarinAnnesi Bfduam EsrSvm Royem62 bigunanneolucak Mizgin2020 Kızlar 23 Adet günü olan Ama adet olmayan varmi ? Dupaston biteli 5 gün oldu hala adet yok 🤭adete 2 gün kala testim. Negatif di bi kaç gün geçsin bi daha yaparım sizce ola bilirmi geç döllenme falan 😮
denizinprensleri2 EsrSvm sağol canım benim ya bişey sorucam da çok mu soru soruyorum onu da bilmiyorum ama canım benim bugün koyu renkte akıntım gelmeye başladı kremsi
EsrSvm denizinprensleri2 Estağfurullah canım benim.Kuzum koyu krem beyaza yakın diye düşünüyorum.Adetin kaçıncı günü bugün.Belirtide olabilir bunlar ama ben yapamadığım için ne desem yalan olur ☺️
EsrSvm umudumvar2 Yaa kuzum benim 🥰❤️🙈 Çok ama çok teşekkür ederim 🥰 Neler eklemişsin ya çok ama çok teşekkür ederim ❤️🥰😍
Royem62 Bfduam sordum canım oda bilmiyormş bizim bine yeni bina ilk eve talınan da biziz herkes yeni gibi kuzum bizim bana da
denizinprensleri2 Bfduam yaa çok üzüldüm canım ama vardır bir hayır canım benim hayırlı gününü bekliyordur gelmek için bebiş 🤲🏻🤲🏻🥰
denizinprensleri2 Bfduam inşallah Mayıs ayında güzel haberler alrsın canım sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun
denizinprensleri2 Bfduam önümüzdeki ay inşallah senin hayırlı haberini alırız canım inanın ki hepinize sizinle konuştuğumdan beri dua ediyorum 🤲🏻🤲🏻
denizinprensleri2 bigunanneolucak canım bugün akıntım başladı beyaz kremsi koyu beyaz ama sen nasılsın
bigunanneolucak denizinprensleri2 aynı aslında bi değişmek yok ek olarak 😏 iki tane test aldım pazar ve Pazartesi yapacam 11. 12. Gün oluyor. İnşallah pozitifi görürüm
denizinprensleri2 bigunanneolucak hadi bakalım ben bile heyecanlandım senin bişey kalmamış inşallah pozitif görürsün inşallah sende akıntı var mı canım kasıklarda ağrı filan var mı