umudumvar2 EsrSvm benim göğsümde de hafif ağrı var bel ağrısı oluyor ama normal zamanda da bende göğüslerimde ağrı oluyor adete yaklaştkça ondan onu belirti saymıyorum bel ağrısı da oluyor ama o yumurtalık ağrısı biraz farklı her zamankinden ağrılı canım
EsrSvm umudumvar2 Benimde her ay olan belirtilerin dışında olan tek şey yumurtalık ağrısı kuzum 🤦🏻♀️
umudumvar2 EsrSvm aslında kendimi umutlandırmak istemiyorum belirtilere bakıp çünkü belirti aararsam psikolojikmen her adet öncesi o kadar belirti buluyorum ki bir keresinde kusmuştum meger zehirlenmişim biz sevindik heralde gebelikten dedik o derece 🤣🤣
EsrSvm umudumvar2 Ya canım benim 😃 Bende heveslenmek istemiyorum kuzum ya.Sadece erken yumurtlama oldu diye heveslendim ama sanki her ay olan şeyler var bende
umudumvar2 EsrSvm EsrSvm EsrSvm yumurtalık ağrısı baskın ikimizde de var adet günümüzde ikimizin yakın inşallah pozitif sonuçlar alırız kuzum🤲🥰🤲
Zeze2454 EsrSvm umudumvar2 benim de daha çok yeni biliyorum ama kasıklarımda bir hareketlilik var birde akıntım çok afedersiniz birden altım ıslanmış gibi hissediyorum onun dışında birşey yokmşiödilik
umudumvar2 Zeze2454 bende de ona benzer bir şeyler var canım hani doktor ultrasonla bakarken bastırıyor ya o bölgede sağ tarafımda öyle bir ağrı var
minikmucizemmmmmm @umudumvar2 @EsrSvm kızlar ya benimde adetime 10 gün var bu ay soğan kürü yaptım 10. günüm 5 günüm kaldı. Ama bugün sabah namazından sonra yattım rüya gördüm bir sürü civciv gördüm yan yatmışım dizimle karnım arasında toplanmışlar😂 anlamına baktım çok güzeldi bebek müjdesi falan yazıyo hayrolsun tabii. Eşime anlattım test yap ille dedi ama yapmadım çıkmaz demi şimdiden
umudumvar2 minikmucizemmmmmm hayrolsun ya ne güzel bir ruyaymış 😍😍Bence erken daha test için kuzum 10 gün var diyorsun
minikmucizemmmmmm Bfduam ben takip yapmıyorum kuzum adetten sonra iki günde bir ilişki oluyo ne zaman yumurtladım bilmiyorum🤭 adetime üç dört gün varken yaparım belki test
Bfduam minikmucizemmmmmm bende takipte değilim. Akıntından anlıyor musun, bende pek akıntıda olmaz. Sancıdan anlıyorum. Sen?