Aslihan0609 Zeze2454 sıkıntısı yok ama günaşırı düşünüyorum suan bakalm hakkimizda hayirlisi sizin adet tarihiniz ne zaman
Zeze2454 Aslihan0609 20 Mart 10 gün kaldı bakalım bende 2 gün önce yumurtlama gördüm değerlendirdim artık beklemedeyim 😊
EsrSvm Aslihan0609 Lh pik yapmış canım.Yani yumurtlama olmuş.Testi yaptığın saatten 24-36 saat içinde çatlaman olacak ❤️
Zeze2454 umudumvar2 günaydın canım benim teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın 🤗 hayırlı kandiller kızlar herkese şu mübarek günde birbirimize çokça dua edelim inşallah 🤲🏻
umudumvar2 EsrSvm iyiyim kuzum çok şükür 😍eşim sabah kalktı ruyasında çocuk görmüş kendsi bir elinden tutuyormuş ben bir elinden yürüyormuşuz nasıl mutlu gerçek gibiydi diyor 😌😌
EsrSvm umudumvar2 Ya nasıl güzel kuzum .Rabbim en kısa zamanda gerçek olduğu günlerinde göstersin inşaallah 🤲🏻❤️ Kandil sabahı ne güzel bir rüya görmüş ☺️ Kandiliniz mübarek olsun kuzum bu arada.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah ❤️
umudumvar2 EsrSvm İnşallah canım Amin Rabbim içimizdeki yangını söndürsün sağlklıı hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah bu mübarek günde açtığımız eller geri çevrilmesin 🤲🤲🤲🥰Sizin de kandiliniz mübarek olsun canım 🤲🤲😍🥰
minikmucizemmmmmm Hayırlı kandiller kızlar. Rabbim bu mübarek günde ne duanız dileğiniz varsa, hakkınızda hayırlıysa kabul etsin inşallah 🤲🏼❤️
umudumvar2 minikmucizemmmmmm Amin canım benim inşallah sana da hayırlı kandiller dualarımız hayırlısıyla kabul olsun inşallah🤲🥰🥰
EsrSvm umudumvar2 Benimde ara ara solda oluyor canım 🤷 Ama benim sanki yumurtalıklara doğru gibi 🤦🏻♀️ Birde Sol göğsümde batma oluyor bazen.Dün inanılmaz hassastı birde.Ara ara sanki çok çok hafif adet sancısı oluyor bende kuzum ya o ağrıyı duyunca umudum biraz kırılıyor açıkcası.Ama senin bu ay ilk defa oluyorsa belki belirtidir canım 🥰
umudumvar2 EsrSvm benimkide öyle yumurtalıktan geliyor sanki o ağrının merkezi orası hani doktor yumurtalıklara ultrasonla bakarken bastırıyor ya cihazla orası işte sağ taraf ağrıyor
umudumvar2 EsrSvm benim göğsümde de hafif ağrı var bel ağrısı oluyor ama normal zamanda da bende göğüslerimde ağrı oluyor adete yaklaştkça ondan onu belirti saymıyorum bel ağrısı da oluyor ama o yumurtalık ağrısı biraz farklı her zamankinden ağrılı canım
umudumvar2 EsrSvm aslında kendimi umutlandırmak istemiyorum belirtilere bakıp çünkü belirti aararsam psikolojikmen her adet öncesi o kadar belirti buluyorum ki bir keresinde kusmuştum meger zehirlenmişim biz sevindik heralde gebelikten dedik o derece 🤣🤣
Zeze2454 EsrSvm umudumvar2 benim de daha çok yeni biliyorum ama kasıklarımda bir hareketlilik var birde akıntım çok afedersiniz birden altım ıslanmış gibi hissediyorum onun dışında birşey yokmşiödilik