Annekusum Bfduam inşallah canm Rabbim herkese nasip etsinn 😍😍 köpeklere gelince cok haklisin canm bende cok severim ama kediciyim bahce katinda oturuyorum 5 6 kedim var camda balkonda besliyorum 🤗🤗
TunarinAnnesi Bfduam böyle bişey canm sabah 3 saat kadar geldi şimdi bel ağrisi var sadece birazdan ovulasyon testi yapıcam
Annekusum Bfduam kediler nankör derler ama bence hic oyle deqiller 1 qun evde olmayim yinede gelirler hic ayrlmazlar gunlerce beni beklerler insanlar daha nankör senin qbi uzun uuzun dokemem canm duygularimi ama kediler cok başka bence 😍😍
Bfduam TunarinAnnesi canım benimki böyle değildi bu bayağı yayılmış. Bir kaç damlaydı sadece. Arkadaşlar inş bakarlar fikirleri olabilir. Kan versen sonrasında Dr a mı gitsen acaba?
AysDemir Royem49 Aminn inşAllah canım 😘 Allahım size nasip etsin siz doğuma giderken ben dua edim sizin için🤲
AysDemir Royem49 Aminn inşAllah canım 😘 Allahım size nasip etsin siz doğuma giderken ben dua edim sizin için🤲
Bfduam AysDemir çok teşekkür ediyoruz topiğimiz pozitif enerji ve dualarınız için. Allah’da sizi tek avazda kurtarsın sağ salim meleğinle buluş inş.
TunarinAnnesi Bfduam belkide oldu geçdi yumurtlama en azından 1 gün boş bugün dolu yapıyorum. Kaçirmayız İnşAllah yumurtlama olduysa
AysDemir Bfduam olmuştu canım bide bende biraz kötü kokulu olmuştu. Senin göğüslerde fln şişkinlik ağrı fln varmı?
Bfduam AysDemir kokulu değil, iki gun önce bir ķez geldi sadece, bi çay kaşığı kadar, af edersin yogun kıvamlı beyaz.8,9 günüm var adete.