Annekusum evet ya sen çok erken hissettin hayvanların durugörüleri yüksektir, iyiyi/ kötüyü feromenlerden hissediyorlar.
Genelde o canlar hisseder bizlerde benzer özellik olunca bence çok değerli bi özellik çoğumuzda olmuyor çünkü.
Köpekler benim aşklarım.
Öyle güzel anılar biriktirme şansım oldu ki, bugün gözlerimi yumsam bu tatminlik duygusu yeter bana.
İnsanlar gibi her birininde farkli karakterleri var.
Sahipli olanlar özgüvenli onlarda durum farklı biraz, ama sokaktakiler gariban çok.
Öyle hissediyorlar ki, “çocuklar” diye söylediğimde yemek getirildiğini bilip koşuyorlar ve öyle sevgi gösterip, vefa duyuyorlar ki, bir lokma yeseler teşekküre geliyor çoğu elini yalıyor vs, etrafını çevreliyorlar üzerine atlayıp sarılıyorlar.
Piknikdeysek biz gidene kadar etrafımızdan gitmiyorlar korumak için, en ufak sesde koşup bakıyorlar kontrol için çevreyi.
Inş elimizden geleni yapabilelim, o canlar savunmasız verirsen yerler, vermezsen açlar.
Hayatları karınlarını doyurma mücadelesi, çok zor empati yaparsak.
O yavrular yumşak karnım.
Konu açılınca destanımsı olmuş yazdıklarım:)
Gelelim konumuza:)
Benimde yumurtlamadan beri çok af edersin kasıklarımın en altında dolgunluk hissi var ve adet öncesi belirtiler o günden beri oluyor..bir hafta/ On günüm var. Dünde af edersin beyaz akıntım oldu. Yumurtlama akıntısı mı değil mi bilemedim akıntım pek olmadığından.
Dua et inş hayırlı sonuçlar alalim topikçe.