asenatrk Attent 20 martta inşallah sezeryan tarihim ama daha da erken olucak gibi ağrılarım çok fazla yürüyemiyorum 🥺🥺🥺
Mapleleaf 34+6 nisan gozukuyor dogum son 36 gun kaldi ama ne zaman gelir keyfi bilir doguran bu postun altina yazip kendini hatirlatsin 😍
damla_1 FatRam_1703 ben sezeryan olacam ayın 19 veya 22 planladı ama net değil haftaya tekrar gidecem
Mugesahra33 Babymommx doğumdan korkma cnm,acıyan agrılı bi durum yok ama bunyeye gore sonrasında kalkmak,ılk 2gun bıraz zor,sonrada toparlanıyorsun ztn,bazılarının ılk kalkmak bıle kolay oluyor,belden ıgne falan acımıyor,bunu dusununp korkmayın🌸💞
Babymommx Mugesahra33 çok teşekkür ederim canım çok rahatlattın bu naçizane yorumun için çok teşekkür ederim senin gibi insanlar hala kalmış mı kadın kadının düşmanı diye boşa dememişler bana neler dediler neler ah bi bilsen nasıl korkuttular 🤦♀️
1hamis1bebis Bizimde 38+2 ama gelme daha kal diyorum sirf korkumdan 😂😂 heyecanliyim kavusucaz diye ama ote yandan dogumdan korkuyorum yuzyillardir doguruyor kadinlar neden korkariz bu kadar anlamiyorum 🤢