fulakinci koalababy evet bende anlamıyorum vallahi. Ara ara giriyor sancılar zaten. Bakalım ne zaman dogurucaz. Birbirimizi bulabilirsek yazalım 🙈😀
didemblr Attent bugün 39 olduk fazlasyla hazırım hadi gel kızım hadi gel kızım diyorum 😆her gün bugün yarın doğurur muyum acaba diormm ama tık yokkkk😆😆🙈
Neseozgen123 Drnzgn Benim de bugün tam 37+0 😳 aynı saçılar ara ara bende de oluyor. Çok korkuyorummmm 🥺 ve hiiççç durmuyor kız ama maşallah 🧿🙃
damla_1 FatRam_1703 ben sezeryan olacam ayın 19 veya 22 planladı ama net değil haftaya tekrar gidecem
fulakinci koalababy tamamdır öyle yapalım 🙂 bu arada siz hangi ilde yaşıyorsunuz sordum mu hatirlayamadim ,🙂
Dlkelc09 Attent hazırım vallahii😍😍😍 mart ayını hiç sevmeyen biri olarak dört gözle martın gelmesini bekledim. Bundan sonra en sevdiğim ay mart ayı prensesimin doğum günü olacl çünkü sukurr🙂❤❤
Hanz Attent 39+2 ama hala bir ses yok seda yok yarın doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek insallah guzel seyler söyler hazırlıklarımız tamam hersey suan yolunda cok şükür sadece bebişi bekliyoruz
Mlygkmngl koalababy bende aynı durumdayım 12 gün gösteriyor uygulama ne zaman gelicek çok merak ediyorum
SweetDream Attent ya canım bana doktor en baştan beri doğumun 4 nisan diyor ama ne kadar hesaplasam da nisan ı bulmuyor doğumve bende 35+4 üm🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
EceElif Attent 🥰 bizde 24 Martı bekliyoruz tam 35 haftalık olduk çok şükür 🤲 bütün kuzular saglikla doğar inşallah