Nursel67 @mirikelam Demir eksikliği var büyük ihtimalle sizde çünkü bende küçükken toprakla kömür yiyormuşum 🤣 zonguldaklıyım ya o kömür hayatımın bir bölümün oldu yani 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
mirikelam Nursel67 hahaha bilmiyorum ama bulaşık yıkama bahanesiyle saatlerce cifle pazarlık yapıyorum yememek için
Ayseguldt mirikelam ben bebekkende duvarları tırnakla kazar yermişim D vitamn eksikliği demişler sanırım o yine D vitamini ve demir eksikliğim var benim
Esmualla mirikelam 😄😄 hayır tabi normal değerler bebiş sizden almış hep siz de ne yiyeceğinizi şaşırmışsınız 😌😄
Sedaibrahim kubrayylmz son zamanlar sivi sabun kati sabun protek elidor falan kokusu acayip ya isirip yiyesim varrr
shryldrm Sedaibrahim anam koklamayın sabun şampuan filan yiyecek var o kadar 😂 asla kınamıyorum ama sabun yenilmez ya ama bazı cifler de çok güzel kokuyor 😄 benim en son aldığım da çok güzel kokuyor
shryldrm mirikelam bu normal değil sanki vücutta bir eksikliğiniz olabilir tamam tatlı tuzlu aynı anda bir çoğumuz yiyoruz da ikinci hamileliğim hiç topraktır kireçtir yemedim şaşırdım da bir baktırın detaylı olarak bence
Sedaibrahim shryldrm ya deli olucam dakikalarca ellerimu sabunluyom kokusunu aliyim diye agzimbhir sulani veriyor🤣
Makbule05 mirikelam pika sendromundan bahsediyorsunuz ,ciddi demir eksikliğinde görülür genelde hemen dr unuza söyleyin
shryldrm Neslihan1903 hamileyken zaten insanın canı bir şey çekince tadı kötü olsa da bal gibi geliyor bende tatsız şeylerden yesem bile zevk ala ala yiyorum aşerdiysem😂
Aras7676g kubrayylmz merhabalar 😯😀 aman dikkat gece yemekten uzak dur kilo yapar sana bunlar güzel duygular 🧿🧿🧿💐