kubrayylmz 40 haftalık hamileyim son zamanlarda ne bulduysam yiyorum hayatımda yemicegim şeyleri yemeye başladım özeliikle bu saatlerde kırımızı turp, havuç çok tüketiyorum sonrasında armut helva tayin pekmez banamısın demiyorum midem çöp torbası gibi oldu
BiricikGamze kubrayylmz Ayni bende oyleyim surekli birseyler yeme hissim var bide farkli seyler arayisindayim normal bence ya😂😂 cok tuhaf walla oyle yiyorum esimden utandim iyice😂😂😂
Candice07 kubrayylmz ben öyleyim maalesef. Kahvaltı yapıyorum 1 saat sonra annem acıktım mı diyor utanarak evet diyorum ögle yemegi yiyorum. Üstüne de Allah ne verdiyse. Meyve çikolata VS. Tatlı tuzlu karışık. Yatmadan önce bile durduramıyorum kendimi. İştah acılacak dediklerinde ben bunu tahmin etmemiştim. Benimde hayatım boyunca 46 kiloyu geçmemişimdir, iştahım hiç yoktur. ne acılması diyordum. Güzel açıldım maşallah 🤦🏻♀️🤣
Fatma2277 kubrayylmz Waffle ve kıymalı pideyi aynı zamanda yediğimi biliyorum hangimizin midesi daha çöp tartışmayalım 😂😂😂
Neshe08 Bende cok saçma tükete bılıyorum normalde asla dıycegım sekılde mesela tatlı bıseyın üstüne pancar turşusu yedım ,helvadan sonra taze soğan falan 🤷♀️🤷♀️😅😅bi acayip işler
mirikelam kubrayylmz aşırı derecede toprak yemek istiyorum yani öyle pütürlü şeyler cif yemek istiyorum çok ilginç kireçli duvar görünce dayanamıyorum
Beyazsayfa kubrayylmz benim canım da 13 den sonra hep makarna yada dürüm çekiyor 😂 sizinki gene sağlıklı şeyler istiyormuş 😀
tandirella001 kubrayylmz evet ben de bir ümit girdim posta benim kadar saçma biişey aşermişsindir umuduyla… 😊 Ben olmamış acı yeşil zeytin aşerdim dahası var mı yaaa
Ayseguldt mirikelam ben bebekkende duvarları tırnakla kazar yermişim D vitamn eksikliği demişler sanırım o yine D vitamini ve demir eksikliğim var benim
Esmualla kubrayylmz birşey olmaz ye gitsin canın isterken şifa olsun bebişe kılo olsun 😌😉 yememek daha kötü
tanya25 kubrayylmz aha ben benim daha haftam erken ama son bir haftadır midemde bi boşluk var gibi yedikçe yiyesim geliyor napcaz böyle
Esmualla mirikelam 😄😄 hayır tabi normal değerler bebiş sizden almış hep siz de ne yiyeceğinizi şaşırmışsınız 😌😄
teachervera kubrayylmz babası urfalı. Sürekli bol nar ekşili çiğ köfte canım çekiyor. Hamilelikten önce yüzüne bakmazdım çiğ köftenin