ipekeylul Vicium D3 kullanan var mı? Ben günde 2 tane aliyorum ayriyetten toz seklinde kan ilaci aliyorum. Sizlerde bu viciumdan kullaniyor musunuz? Yan etkisi oldumu? Koskocaman hap bogazimdan gecmiyor bile cok kilo aldiriyor ama el mecbur🤷♀️
Denizin ipekeylul Sabah tok karna (gyno ferro sanol) Sabah tok karna (corasprin) Öğlen tok karna (folik asit) Akşam 16.00’da oksapar iğne Akşam tok karna (magvital) Sabah3 damla,öğle3damla,akşam3damla(d vitamini coledan damla)
Burculi06 ipekeylul sabah akşam maltofer flakon içiyorum aç olarak. Akşam yemekten sonra tok olarak bir gün ocean mummy bir gün vinelac alıyorum vitamin olarak
ipekeylul Denizin gecmis olsun acaba bi rahatsizliginiz mi vardida bu kadar fazla ilac kullaniyorsunuz yada bana mi fazla geldi vitamin mi acaba bunlar 😊
Mayisbali Brcburcu canım kan ilacını bana aç karnına iç dedi ama ben genelde unutuyorum sen nasıl alıyorsun ?
Brcburcu Mayisbali akşam yatmadan içiyorum ben baştan beri zaten 5 gibi yemek yiyorum o şekilde bulantı falan yapmadı bende
ipekeylul Bernayldrm12 bende onceki gebeligimde tok icerdim yani mesela aksam yemegi yedik arada bi kac saat gecti yatarken iciyordum doktora soylemistim iyi dusunmussun oylede kullanilabilir demisti
Mayisbali Brcburcu ben yemekten önce almayı hep unutuyorum o yüzden tok karnına alıyorum hep yanlışlıkla
Kubra19871986 Denizin farkediyor açken almanın amacı emilimi kolay olsun diye yani ilaç işe yarasın diye hatta c vitaminiyle birlikte alırsan demir emilimini 6kat arttırırsın,yemekten 2 saat önce sabah ac karnına bu şekilde kullanırsanız güzel sonuç alırsınız,
Anilcan ipekeylul bu saydiklari ilaclarin bazilari ilk 3 ayda alinan ilaclar kan ilaci felanda dogum sonra bile devam edenler var vitaminide 4 5 aydan sonra veriyolar. ben ay kontrole giderken tum kan tahlilerimi aile hekiminde yaptiriyorum doktorda ona gore ilac takviseyesi yapiyor
Mayisbali Gayenur aynen ya da yoğurt yemiş oluyorum unutup 🤦♀️ Diyorlar ya süt ve süt ürünleriyle almayın diye