Akrepbebek Meless aynı haftadayız bende çok zorlaniyorum gün boyu mide bulantısı öğürme geçirmiyor hiç bir şey eskiden kraker etki ederdi artık o da etki etmiyor malesef inş 9 ay böyle sürmez tek tesellim bir an önce geçmesi
Meless Akrepbebek inşallah canım inşallah benimde tek dileğim o. Bulantı bilekliği aldım watsonsdan işe yaradı bugün belki sende de yarar. Dene istersen
Meless Bahar27 ah içmez miyim içtim ama en fazla yarım saat tutuyor sanırım midemde ya reflü var ya gastrit…
Akrepbebek Meless yurt dışındayım canım buraya siparişleri var mı bilmiyorum. Umarım hep böyle ise yarar kurtulursun bulantidan
Meless Buse5038 watsonsda daha ucuz ama 24tlye aldım ben canım n11de de aynı 24tlydi orayada bak istersen
Buse5038 Meless watsonsda tükendi yaziyo n11 dede 50 TL olarak gozukuyo benmi bulamadım bilemedim valla link varsa atarmisin canım sana zahmet ♥️
Buse5038 Meless bide markası ne canım valla çok soru sordum da heyecanlandım faydası var diyince 😂beni çok iyi anlarsın 😂
Meless Akrepbebek inşallah canım çok teşekkür ederim🙏 İnşallah sende kurtulur sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız🙏
Deletedmom_5 Meless canım bi havuç yemeyi denesene benim en zor zamanlarımın kurtarıcısı oldu çok iyi geliyor
Meless Buse5038 https://www.rossmann.com.tr/getwell-mide-bulanti-bilekligi-mor-gw1003-1-adet-p-st18040129 estağfurullah canım benim işe yarasında sor nolcak sanki 🙏 bak bu getwell
Buse5038 Meless tammdir canım çok sağol bide içinden 2 tanemi çıkiyo bazilari öyle yazmış yoksa 2 tanemi alıyoruz
Jelibon54 Meless ilk başlarda zofer çok etkili oluyor biraz pahalı bir ilaç 70 lira kadar ama çok işe yarıyor
Meless Jelibon54 zoferi doktorum pek önermiyor ağır bir ilaç ve bebeğe etkisi bilinmiyor diye dün çok kötü olunca aldım bir tane ama vicdanım çok sızladı…
Jelibon54 Meless valla ben günde 2 tane bile içtiğimi hatırlıyorum bebeğimin gelişimi bile önde çok güzel ilerliyoruz ama ben yaptım diye yapmayın sakın doktorunuz önermemiş sonuçta herkese etkisi farklı olabilir tabiki
Meless Buse5038 ben saatte bir 10dk çıkarıp sonra tekrar takıyorum. Bir bilekliği 5 gün kullanabiliyormuşsun sonra süresi bitiyormuş o yüzden yenilerini almak lazım. Kağıdında 8saatte bir 10dk dinlendirin diyor ama ben saatte 1 yapıyorum