Meless 1incir zofer hakkında kötü şeyler duydum eczacıda çok önermedi ama dün dayanamayıp 1 tane içip uyudum iyi geldi. Prilama devam edicem. Zofer konusunda vicdanım pek rahat değil açıkçası
Buse5038 Meless bencede burda önerilen ilaçlar herkesin kendisine göre mesela progestan verdi doktor başkasına ağızdan bana fitil olarak yan etkisinden dolayı tansiyon düşüklüğü var migren var sana vermediyse bı bildiği vardır için rhaat etmiyorsa sor doktora yok dediyse kesinlikle kaçın ondan hiçbisey bebeğinden değerli değil sen elindne geldigince dikkat et gerisini Allah’a bırak canım bence ilacın kesinlikle şakası olmaz hele hamileyken
1incir Meless ben bulantım gecene kadar kullandım çok şükür bi şey olmadı sadece o iyi geldi. Doktorum verdi oyüzden güveniyorumda doktoruma :)
Merveakbulutt Meless kişiden kişiye değişiyor kuzum merak etme ben sadece kendimden örnek verdim ama bu gunlerim tadını çok güzel çıkar eğlen ben hep öyle dedim evet sancısı oluyor evet çok zorlaniyorsun ama minigini kucağına aldığında ömrüm ona feda olsun diyosun ah analık işte çok güzel bir duygu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim hayırlı doğum nasip etsin kuzum sana da inşallah
Meless Merveakbulutt inşallah canım benim unutucam biliyorum bugünleri rabbim tez zamanda iyi eder inşallah tüm hamileleri🙏 Rabbim senide evladına sağlıkla kavuştursun inşallah😊 duaların için allah razı olsun 🤲🏻😍
Buse5038 Meless aile hekimine sordum afferim çok iyi yapmışsın dedi gündüz içmek zaten vücuda yaramiyo dedi yani zaman aldığı için zaten benim bulantım tuttuğunda 1 yudum su bile midemde durmuyo ilaç içmekte saçma oluyo geri çıkiyo fayda etmeden bence sizde öyle yapın gece 2 tane gündüz icememeye çalışın fayda ederse zaten gece içtiğiniz ediyo
Meless Buse5038 bir şey keşfettim watsons da bulantı bileklikler var şu an 2 bileğimede taktım işe yaradı sizde deneyin isterseniz
endobeybi Meless zofran, zofer, onzyd gibi ilaçları kullanabilir miyim diye doktorunuza danışın. Benim de çok şiddetli kusmam olduğu için doktorum prilam değil de direk onzyd + serum tedavisi başlamıştı. Geçmiş olsun 💐
Meless Buse5038 watsonsda daha ucuz ama 24tlye aldım ben canım n11de de aynı 24tlydi orayada bak istersen
DenizSayer Meless şu an aynısını yaşıyorum midemdeki ekşi suya kadar kusturdu ölüyodum resmen şimdi uzandım ama hala bulantılarım var 14 haftalık oldum artık geçsin diye yalvarıyorum
Meless Bahar27 ah içmez miyim içtim ama en fazla yarım saat tutuyor sanırım midemde ya reflü var ya gastrit…