Gul-42 Aycaates_ arkadasımın dort haftalık 45 cıktı Aycaates_ arkadasımında dort haftalık kırk bes cıkmıştı bnm dort haftalık bın cıkmıştı bnada cok tuaf gelmıştı suan evde yatıyor doktor kalkma demış
Aycaates_ Sudeeee beta degeri dusukse hamile degilmiyim yani ? Duzensiz adet oluyordum zaten ben eski adetime bakark 6 haftalk diyorm acildeki doktorda cok yeni hamilesn dedi 3 gun once
Sudeeee Aycaates_ kuzum hamile olabilirsin ama beta değerinin artması lazim yine de dikkatli ol ve kadın doğum doktoruna git mutlaka dikkat et kendine bak
Gul-42 Aycaates_ ya kıst varmış patlamış dedıler ıc kanama var dedıler kan degerı dusmüş evde yat demiş doktor bır hafta kalkma demiş
Gul-42 Denizzz5900 bnde sureklı adet agrısı var hıc gecmedı gebeymısım ama ben hala regl olcam dıye beklıyorum daha sonra gogus hassasıyetı asırı derecede arttı dedım test yapayım😁
Gul-42 Aycaates_ bence sen yarın dırek doktora gıt ımkanın varsa özele gıt devlette pandemıden dolayı bakmıyorlar cok fazla
Sinem12345 Dryassl cok normal idrara çık sürekli agrı kalmaz 7 haftalık hamileyim haftaya kalbini dinlemeye gitcem insallah . Az önce kahverengi leke gelmiş neden oldu sebebi ne ki bunun bilenler cevap verebilir mi
Sudeeee Sinem12345 canım dikkat et yerleşme kanaması da olabilir ama kendini yorduysan ağır kaldırdıysan ayakta durduysanda olabilir ilişkiye giriyorsan eşinle girme bir süre bu 3 ay boyunca cok dikkat et kuzum en tehlikeli dönemlerimiz 🙏🏻🙏🏻🥰
gulomer3838 Burcunuz merhaba benimde durumum aynı banada doktor adetine göre 7 haftalık ama ultrasona göre 5 haftalik dedi iki hafta sonra gel kalbine bakalım dedi ve ilaç verdi sizede ilaç falan verdi mi
Fundakoc Denizzz5900 ahhh bende keseyi görmeye gittiğimde 3 haftalıktım şimdi 6 ay olucaz kızımla zaman nasıl geçmiş