Dryassl 4-6 hafta arası hamile arkadaşlar kese göründü mü kalp atışı duydunuz mu sol kasıkta ara sıra gelen çok minik ağrılar mevcut normal mi ?
Dilara0 Dryassl 6 haftaligim keseyi gördük canm geçen hafta harika duygu ya. Haftaya kalp atışına bakmak için gidicez inşallah 🙏
Dryassl Denizzz5900 kaç haftalık çok heyecanlı bana da salıngünü gel görelim dedi ilk doktor gidişiniz mi
Denizzz5900 Dryassl 5+1 hafta oldu artışlarıma bakıldı çok güzel dedi sağlıklı gebelik gibi duruyo dedi
Fundakoc Denizzz5900 ahhh bende keseyi görmeye gittiğimde 3 haftalıktım şimdi 6 ay olucaz kızımla zaman nasıl geçmiş
Fundakoc Gul-42 Denizzz5900 ah keseyi görme leverini çoktan geçtim 6 ay olucaz kızımla zaman nasıl geçmiş 💜
Gul-42 Denizzz5900 bn aslında bulantı ıcın gıttım sonra enfeksıyon cıktı o bulantı yapıordur dedı suan ıyım bulantım kesıldı gıbı bebek daha bır cm miş bana sankı ıcımde kocaman mış gıbı gelıyor😂
Gul-42 Denizzz5900 bn adetım gecıktı dıye gıttım test yaptım pozıtıf cıktı gıttıgımde bebek dort haftalıkmış Ztn😁
Gul-42 Dryassl suan yedı haftalıgım 7+0 valla bılmıorumkı cınsıyet kacıncı haftada bellı oluyor bes hafta sonra 12 haftalık olucak😁
Gul-42 Dryassl evham yokta calıştıgım ıcın sureklı kafam bır plan ıcınde ne yapsam ne etsem dıye yeme ıcme dusunuyorum sureklı ne yesem yararlı dıye bıde etrafın bıtmek bılmeyen doğum hıkayesı ay ben soleydım sunu yap bunu yap dıye sureklı konusmaları hıc susmuyorlar sankı kendılerı yaptı bulantım var dıorum anlamıolar
Denizzz5900 Gul-42 bende adet günümden bir gün önce ovğlasyon testi yaptım içime doğdu sanki yaptım baktım koyu çizgi çıktı ovülasyon testiyle öğrenende varmış gebeliği öbürgün test yaptım ve pozitif🥳🥳 sonra hemen doktora gittim oda pozitif 🥳🥳
Gul-42 Denizzz5900 bnde sureklı adet agrısı var hıc gecmedı gebeymısım ama ben hala regl olcam dıye beklıyorum daha sonra gogus hassasıyetı asırı derecede arttı dedım test yapayım😁
Sudeeee Bende ilk öğrendiğim de 5+4 tüm ve keseyi gördük ilk gebeliğimi öğrendiğim gün 🤗 şimdi 6+3 oldum yarın kontrol amaçlı gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım 🙏🏻🙏🏻🥰🥰 benim kese etrafında kanama vardı arkadaşlar 😞 hepimize sağlıklı evlatlar nasip olsun 🙏🏻🙏🏻💖💖
gulomer3838 Burcunuz merhaba benimde durumum aynı banada doktor adetine göre 7 haftalık ama ultrasona göre 5 haftalik dedi iki hafta sonra gel kalbine bakalım dedi ve ilaç verdi sizede ilaç falan verdi mi
Aycaates_ Hanimlar bana yardimci olurmusunuz benim beta 66 ,75 son adet tarihim 14 20 ocak hesapladgmda 6 haftalk oluyor beta dusukmu dusukse eger ne demek bu? Acil lutfen😑😑
Sudeeee Aycaates_ canım 6 haftalıksan eğer kese gözükmesi lazim 6 haftalık oluyorsan beta değeri düşük
Gul-42 Aycaates_ arkadasımın dort haftalık 45 cıktı Aycaates_ arkadasımında dort haftalık kırk bes cıkmıştı bnm dort haftalık bın cıkmıştı bnada cok tuaf gelmıştı suan evde yatıyor doktor kalkma demış
Gul-42 Aycaates_ bence sen yarın dırek doktora gıt ımkanın varsa özele gıt devlette pandemıden dolayı bakmıyorlar cok fazla
Aycaates_ Sudeeee beta degeri dusukse hamile degilmiyim yani ? Duzensiz adet oluyordum zaten ben eski adetime bakark 6 haftalk diyorm acildeki doktorda cok yeni hamilesn dedi 3 gun once